Więc porozmawiamy o wygladzaniu
A u ciebie na sesji płatnej kto rządzi? Ty czy zleceniodawcy?
I chyba nie wylapales mojego sarkazmu
Szukaj
Więc porozmawiamy o wygladzaniu
A u ciebie na sesji płatnej kto rządzi? Ty czy zleceniodawcy?
I chyba nie wylapales mojego sarkazmu
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
7 i 8 bardzo mi sie podobaja. 7 jest lekko erotycznna, dzieki tej pozie i fajnie ze jest kontakt wzrokowy widz-modelka. No i 8, bardzo dobrze zlapane spojrzenie, mozna powiedziec wrecz, ze caly kadr jest zbudowany wokol niego...
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Na 1 fotce podoba mi się kontrast na ciuchu. Sweterek wyszedł rewelka. Ale chyba bym się pozbył tej białej nitki na nim. Generalnie gdyby nie to wygładzenie to 1 byłaby moją faworytką.
A tak ... najfajniejsza 9. Ale chyba mi brakuje jasności w oczach. Z dziwnego powodu jej jeansowa kurtka bardziej przyciąga moją uwagę niż oczy.
Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM
Przed sesją spotykam się ze zleceniodawcą, on przedstawia mi swoją wizję, ja moją, albo się dogadujemy albo nie, jeżeli sesja nie jest płatna, a modelka nie zawodowa to rządzę ja, ona ma oczywiście prawo zaproponować coś od siebie ewentualnie nie przystać na moją wizję i wtedy rozchodzimy się w zgodzie. Produkowanie plastiku potępiam bo klientów masz takich jakich sobie wychowasz, jeżeli fotografia ma zamienić się w ślęczenie przed komputerem i tworzenie zdjęć PSem to ja dziękuję, to nie moja bajka, gdybym chciał coś takiego produkować zająłbym się na poważnie grafiką komputerową i tyle.
każdy ma swoje widzimisię
ja jednak powiem że to są zdjęcia za które Cię Hani lubię choć brzydas jesteś
KLASA!!!
2,4,7 - reszta już znana
Ciągle mi się wydaje, że nie wyciągasz z modelek tego, co chciałbym oglądać - świetne kadry, cukierkowa obróbka, która z pewnością się podoba ale miny tej kobiety są hm... nie w moim guście
Domyślam się, że mało Cię interesuje moje zdanie, ale jakoś lepiej się poczuję pisząc to![]()
Naucz się czytać
co moge powiedzieć jako fan Twojego stylu. Bardzo fajne jak zawsze
Hani
Ja Cię doskonale rozumiem. Zarabiasz na tym i bardzo dobrze. Robisz takie fotki na jakie jest popyt. Tak rozumując robisz śliczniaste słit-focie, które się dobrze sprzedają. I O TO CHODZI.
Laskom się podoba, koleżankom lasek też.
Ale na nr1. plastik aż kłuje i Ty też to wiesz. Są juz sposoby , żeby wygładazać bez likwidacji całej faktury skóry.
Aczkolwiek robisz świadomie tak jak chcą klienci i nikt Ci nie powinien tego wyrzucać.
Jak będę (klienci) chcieli mieć zielonkawą twarz to takie zdjęcie też będziesz mógł zrobić. Ale osobom postronnym, którym sugerujesz ocenić zdjęcie może się wydawać , że popierdzieliłeś WB
Nie dziw się wieć ocenom . Zaznacz : "plastik na wyraźne życzenie paniusi" i juz ocena skupi się na pozostałych kwestiach.....
Pozdrawiam
Tomek.
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Skontaktuj się z nami