nieprawda.. interesuje mnie tak naprawde kazdo zdanie... ale Panowie... musimy sobie cos wyjasnic...
ja jestem człowiekiem ktory zyje z fotografii jak zapewne wielu z nas tu. przychodzi do mnie dziewczynka ktora ma 15 lat i tradzik na buzi jak karpaty. jest przed okresem i podskurniaków ma taka mase ze klase by obdzielił.
przyjezdzaja we 3 i mowia za chca sesje ze tak bla bla bla.. celowo pokazałem rawa i celowo pokazałem sposob obrobki tego jednego zdjecia... by pokazac z czym walcze.. wizaz rto nie wszystko nie wszystko przykryje.
teraz dziewczynka ma w klasie 25 osob... podczas sesji po rozmowie z nia wiemy ze ma kompleksy wiemy ze czuje sie ładna ale ta skóra i ta buzia i to i tamto i sramto.
wiec robimy zdjecia... robimy robimy i mamy kilka kadrow z ktorych wybieam te najlepsze ktore MI sie podobaja..
nastepnie obrabiam zdjecie selektywnie by kazdo bylo inne by dziewczyna miała wybór. i by byla zadowlonona!
słyszycie ZADOWOLONA. wiec jesli wiem ze chce miec skóre jak plastik.. to na kilku zdjeciach robie tak - by byla zadowolona... jak na 1. tak to zdjecie sie jej podoba.. bo wyglada na nim tak jak by chciala wygladac...
wiec jesli jej si epodoba... to i kolezankom sie podoba.. to .. dostaje 4 zapytania po tej sesji od jej psiapsiółek... by i im zorobic sesyje...
i u mnie tak to działa.... ja tu nie mam mm gdzie łapie " idealne laski " ktore mi sie podobaja i maja piekna nieskazitelna buzie... ja ore jak moge... by i wilk byl syty i owca cała...
i bog mi swiatkiem.. jesli nie musze czegos robic to nie robie... jesli nie trzeba wygladzac to nie wygladzam...
blura nie uzywam...
wszyscy bawimy sie fotografia.. wszyscy chcemy miec d4 i inne *******y... ja .. ja robie tak by to miec. a by to miec musisz mec i klientow i zadowolonych klientow.
z tej sesji kilka jest takich jak 1 kilka takich jak np czb... ktore sa dla mnie do mojego pf.. reszta reszta ma sie podobac ogółowi... a zwlaszcza 16 letnim dziewczynom.. ktore chca byc ja te z magazynów
co do zdjecia.. nie uwazam by bylo ono przesadzone z wygladzeniem... nie uwazam by obrobka byla przesadzona.. jest dokladnie tak wystarczajaca by i ten wilk i ta owca byla zadowolona.
dziekuje za wzyty i oceny zdjec... i wazne to jest co piszecie.

jak zawsze.
Skontaktuj się z nami