Close

Strona 151 z 348 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161201251 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 501 do 1 510 z 3475

Wątek: Nikon D4

Domyślnie

Hmmmm, ktoś się nieźle wkurzył z przesunięcia daty wprowadzenia na rynek.....

http://nikonrumors.com/2012/02/15/ni...px/#more-33718

nie mógł się doczekać i nerwy puściły......
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nerwy to mu puszcza, jak sie okaze ze D4 i D800 sa preproduction A tak na powaznie - jakas grubsza akcja, bo raczej malo kiedy ginie tyle sprzetu w jednej chwili...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Wiem, widzialem (zobaczylem po dodaniu tego tutaj) przyjmijmy, ze lubie nabijac sobie posty

Ciekawe czy ziutek z nikonuser wystawi NEFy bo napisal, ze robil NEF+JPG fine... (napisa, ze ma ich ponad 100 wiec lepiej zeby sie podzielil )
    "Affiliated forum members can download the original NEF here: viewtopic.php?f=58&t=1508 "
    Dla zarejestrowanych użytkowników

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

O, tego nie zauwazylem ide sie zarejestrowac wiec...

Domyślnie

Nerwy to mu puszcza, jak sie okaze ze D4 i D800 sa preproduction A tak na powaznie - jakas grubsza akcja, bo raczej malo kiedy ginie tyle sprzetu w jednej chwili...
    Pewno, że tak -chodzi o to, że cały sprzęt był w jednym autku............. kierowca bez doświadczenia, pomieszkał by trochę u nas, to by wiedział, że sprzęt zabiera się ze sobą, albo autko na parkingu zalewa cementem
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    Pewno, że tak -chodzi o to, że cały sprzęt był w jednym autku............. kierowca bez doświadczenia, pomieszkał by trochę u nas, to by wiedział, że sprzęt zabiera się ze sobą, albo autko na parkingu zalewa cementem
    Zanim on by to wszystko wyniosl z auta to by go 20x zdazyli okrasc

Mam tylko nadzieje, ze nie skonczy sie na czyms w stylu - przyjedz do Polski, Twoj sprzet juz tu jest

Domyślnie

Bo to są przedprodukcyjne: sample D4 i sample D800, czyli dosłownie modele próbne.

Domyślnie

ale w pełni sprawne .. kij z tymi puszkami , na szkła spójrzcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bury22 Zobacz posta
    ale w pełni sprawne .. kij z tymi puszkami , na szkła spójrzcie
    Puszki sprawne, ale pytanie jaka jest wrsja softu na nich. Bo na przedprodukcyjnych to często cos jeszcze kombinują z profilami, odszumianiem itd. Nie wiadomo czy to taki soft jak my dostaniemy. W końcu testują po to by dopracować body/soft.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

A ja przelecialem se szybko te swoje nefy z D4 w CNX i w sumie... chyba wole obrazek z D3s na wysokim iso... tutaj mi zalatuje Sony jakos takos... no nie wiem co o tym myslec... mam nadzieje, ze to tylko kwestia moich kijowych sampli Poczekam, az mi admini aktywuja konto na nikonuser.info i zobacze jak tamte nefy wygladaja...

Strona 151 z 348 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161201251 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów