Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Wydma

Domyślnie

Super, nie wiem, czy dół nie powinien być bardziej ostry?
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Nie odbierz mnie zle ale w necie az roi sie od kwadratow czarno bialych po silver efect... dlatego napisalem, ze modnie co nie znaczy zle.
    Nie wiem skąd założenie, że to silver efect, takie zdjęcie bez problemu można wykonać przy pomocy kilku masek w PSie, włącznie z tonnowaniem... Wiele osób idzie na łatwiznę posługując się tym pluginem, Ja czasami też, ale to głównie z lenistwa, i nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie, po co sobie utrudniać życie, i iść na około skoro za pomocą dwóch kliknięć można uzyskać taki sam efekt!

Nie odbierz mnie źle Sebastianie, ale takich zdjęć jak ty robisz również roi się na pęczki w necie, więc ani ty ani ja nie robimy dzisiaj nic odkrywczego!

Pozdrawiam i życzę samych doskonałych, a zarazem niepowtarzalnych ujęć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta

Nie odbierz mnie źle Sebastianie, ale takich zdjęć jak ty robisz również roi się na pęczki w necie, więc ani ty ani ja nie robimy dzisiaj nic odkrywczego!
    ZGADZA SIE! Dlatego napisalem, ze jest modne! To nie jest wyscig szczurow... juz dawno mi przeszlo, fotografia ma sprawiac przyjemnosc i byc odskocznia od naszej szarej rzeczywistosci. Podobaja mi sie twoje zdjecia bo sa bardzo pedantycznie i sukcesywnie wykonywane, a twoja "koparka" juz od dawna jest twoim sztandarowym zdjeciem.

Pozdrawiam cieplo.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

witam widzę ze niewiele sie tu zmieniło dla mnie zdjecie fajne

Domyślnie

Ładne. Super obraz na ścianę

Domyślnie

wszystko mi pasuje w tym zdjęciu - od kadru po obróbkę.
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

Przyłączam się do grona zauroczonych zaprezentowaną fotografią

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Bardzo dobre w swej niesamowitej prostocie.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

BDB robota jak dla mnie, w Twoim stylu
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów