Super, nie wiem, czy dół nie powinien być bardziej ostry?
Szukaj
Super, nie wiem, czy dół nie powinien być bardziej ostry?
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Nie wiem skąd założenie, że to silver efect, takie zdjęcie bez problemu można wykonać przy pomocy kilku masek w PSie, włącznie z tonnowaniem... Wiele osób idzie na łatwiznę posługując się tym pluginem, Ja czasami też, ale to głównie z lenistwa, i nie widzę w tym nic złego, wręcz przeciwnie, po co sobie utrudniać życie, i iść na około skoro za pomocą dwóch kliknięć można uzyskać taki sam efekt!
Nie odbierz mnie źle Sebastianie, ale takich zdjęć jak ty robisz również roi się na pęczki w necie, więc ani ty ani ja nie robimy dzisiaj nic odkrywczego!
Pozdrawiam i życzę samych doskonałych, a zarazem niepowtarzalnych ujęć![]()
ZGADZA SIE! Dlatego napisalem, ze jest modne! To nie jest wyscig szczurow... juz dawno mi przeszlo, fotografia ma sprawiac przyjemnosc i byc odskocznia od naszej szarej rzeczywistosci. Podobaja mi sie twoje zdjecia bo sa bardzo pedantycznie i sukcesywnie wykonywane, a twoja "koparka" juz od dawna jest twoim sztandarowym zdjeciem.
Pozdrawiam cieplo.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
witamwidzę ze niewiele sie tu zmieniło
dla mnie zdjecie fajne
Ładne. Super obraz na ścianę
wszystko mi pasuje w tym zdjęciu - od kadru po obróbkę.
pozdrawiam, Łukasz
Przyłączam się do grona zauroczonych zaprezentowaną fotografią
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Bardzo dobre w swej niesamowitej prostocie.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
BDB robota jak dla mnie, w Twoim stylu![]()
Skontaktuj się z nami