Szukaj
No fakt- Michal ma racje. Nie popisales sie tym razem. 3 tak samo nieciekawe kadry.
Cos mi sie wydaje ze bez mentorasie wypusciles w plener.
Warto chyba bylo choc skonsultowac przed publikacja. Pewnie by do niej nie doszlo.
I mnie się też podobają, taki smak.Szczególnie 2. mi podchodzi, ach gdyby była bez tego trójkąta nieba... ale znowu nie dałoby się zawrzeć tego jasnego fragmentu góry.
Ostatnio edytowane przez Duder ; 03-02-2012 o 03:45
A new shit has come to light...
Koledzy, którzy piszą: "słabe te kadry", lepiej by napisali np.: "a mnie się te kadry nie podobają".
Mnie się natomiast podobają, ale chciałbym zobaczyć zbliżenie z drugiego: świerki w czapach śniegowych z lewego dolnego rogu w opozycji do niezaśnieżonych jodeł po prawej![]()
tak zawsze powinno być, nie tylko przy tych zdjęciach. Ja osobiście staram się (może kiedyś, raz w życiu wyrwało mi się stwierdzenie "słaby kadr") nigdy nie oceniać w kategoriach słaby, kiepski, beznadziejny...itp kadr, bo co innego wytknięcie innych błędów a co innego ocena tego co jest subiektywne - dla jednego kiepsko, dla drugiego bomba, to jest tylko rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje
I tak nawiązując do zdjęć powiem, że dwójka mnie się podoba... no i teraz możecie mi napisać, że jestem totalne bezguście![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez JaroPienza ; 03-02-2012 o 16:15 Powód: literówka.Dzięki constancja
Skontaktuj się z nami