Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Witam , troszke inna Toscania , zawialo zasypalo ,2 dni zablokowany wyjazd ,ale pieknie bialo .

Zapraszam.

Pozdr Piotr.

1

2

3
    Ostatnio edytowane przez jarek76 ; 02-02-2012 o 20:32

Domyślnie

I mnie się też podobają, taki smak. Szczególnie 2. mi podchodzi, ach gdyby była bez tego trójkąta nieba... ale znowu nie dałoby się zawrzeć tego jasnego fragmentu góry.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 03-02-2012 o 03:45
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Koledzy, którzy piszą: "słabe te kadry", lepiej by napisali np.: "a mnie się te kadry nie podobają".

Mnie się natomiast podobają, ale chciałbym zobaczyć zbliżenie z drugiego: świerki w czapach śniegowych z lewego dolnego rogu w opozycji do niezaśnieżonych jodeł po prawej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Koledzy, którzy piszą: "słabe te kadry", lepiej by napisali np.: "a mnie się te kadry nie podobają".

Mnie się natomiast podobają, ale chciałbym zobaczyć zbliżenie z drugiego: świerki w czapach śniegowych z lewego dolnego rogu w opozycji do niezaśnieżonych jodeł po prawej
    Sądzę podobnie - lubię taki las niczym przypudrowany śniegiem.

Domyślnie

tak zawsze powinno być, nie tylko przy tych zdjęciach. Ja osobiście staram się (może kiedyś, raz w życiu wyrwało mi się stwierdzenie "słaby kadr") nigdy nie oceniać w kategoriach słaby, kiepski, beznadziejny...itp kadr, bo co innego wytknięcie innych błędów a co innego ocena tego co jest subiektywne - dla jednego kiepsko, dla drugiego bomba, to jest tylko rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje
    I tak nawiązując do zdjęć powiem, że dwójka mnie się podoba... no i teraz możecie mi napisać, że jestem totalne bezguście

maniak666
    Gość

Domyślnie

Ok
    Mnie sie ze kadry nie podobaja.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    I mnie się też podobają, taki smak. Szczególnie 2. mi podchodzi, ach gdyby była bez tego trójkąta nieba... ale znowu nie dałoby się zawrzeć tego jasnego fragmentu góry.
    Za Duder'em - 2 najlepsza i bardzo fajnie wyszła... Pewnie niektorym brakuje czegos co by przełamało kadr, a tak to wyszedł taki ładny, czysty obrazek i im się nie podoba.

Moim zdaniem jest fajny klimat i dobrze złapane światełko.
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    tak zawsze powinno być, nie tylko przy tych zdjęciach. Ja osobiście staram się (może kiedyś, raz w życiu wyrwało mi się stwierdzenie "słaby kadr") nigdy nie oceniać w kategoriach słaby, kiepski, beznadziejny...itp kadr, bo co innego wytknięcie innych błędów a co innego ocena tego co jest subiektywne - dla jednego kiepsko, dla drugiego bomba, to jest tylko rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje
    I tak nawiązując do zdjęć powiem, że dwójka mnie się podoba... no i teraz możecie mi napisać, że jestem totalne bezguście
    No to jest nas dwóch
    Ostatnio edytowane przez JaroPienza ; 03-02-2012 o 16:15 Powód: literówka.Dzięki constancja

Domyślnie

Dwójka jest świetna, drzewa dodają zdjęciu jakby trzeci wymiar.

maniak666
    Gość

Domyślnie

No fakt- Michal ma racje. Nie popisales sie tym razem. 3 tak samo nieciekawe kadry.
    Cos mi sie wydaje ze bez mentora sie wypusciles w plener.
    Warto chyba bylo choc skonsultowac przed publikacja. Pewnie by do niej nie doszlo.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów