Close

Strona 127 z 348 PierwszyPierwszy ... 2777117125126127128129137177227 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 261 do 1 270 z 3475

Wątek: Nikon D4

Domyślnie

targety... levele... ehhh

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulek39 Zobacz posta
    Na ile to potwierdzone info z tym miesięcznym poślizgiem a na ile czarny pijar konkurencji?
    Na prezentacji pare dni temu kazdy zapewnial 16.02 a teraz nagle 15.03? Nie wierzę. Zwłaszcza, że im szybciej by D4 wszedł, tym bardziej może zyskać, bo premeira najnowszego Canona jest dalej niż bliżej w takim wypadku.
    Ja uważam, że kolega był na prezentacji canona 1dx i taka data sklepowej premiery by sie zgadzała
    Albo jeśli poślizg to wyłącznie w Polsce - ślisko przy tych mrozach jak cholera
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

sliski temat...

Domyślnie

To znów jesteśmy zieloną wyspą, pfff przepraszam jedyną mroźną krainą? Nie bardzo rozumiem, czemu tylko w PL miałaby być obsuwa.
    FX User

Domyślnie

Na ile to potwierdzone info z tym miesięcznym poślizgiem a na ile czarny pijar konkurencji?
    Na prezentacji pare dni temu kazdy zapewnial 16.02 a teraz nagle 15.03? Nie wierzę. Zwłaszcza, że im szybciej by D4 wszedł, tym bardziej może zyskać, bo premeira najnowszego Canona jest dalej niż bliżej w takim wypadku.
    Taka informacje dostalem od milej Pani z NP, pytalem dwa razy czy napewno 15.03? Moze to tylko zagrywka marketingowa, ale takie jest obecnie stanowisko NP... Poczekamy zobaczymy, ja liczylem ze D4 wyjdzie w listopadzie 2011 i na wiosne 2012 jak cena spadnie to kupie....
    F80, D200, N24-70, sb 900

Domyślnie

pomylilo jej sie. czyli wszystko nadal w normie.

shaolin1
    Gość

Domyślnie

Nie bardzo rozumiem, czemu tylko w PL miałaby być obsuwa.
    A może dlatego że tak dzieje się w przypadku większości sprzętu elektronicznego. Ludzie tu np. pomykają z najnowszymi Iphonami a w Polsce dopiero czekają na wejście tych Iphonów do sklepów.
    Nie raz taki przypadek już był przerabiany jak kontaktowałem się ze znajomymi.

Dodać trzeba jeszcze że na Zachodzie Polska jest uważana za kraj trzeciego świata i tam najnowsze technologie docierają z "lekkim" opóźnieniem.

PS. Iphone to taki przykład tylko, sam mam HTC (żeby nie było)

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin1 Zobacz posta
    Ludzie tu
    Tu czyli gdzie? W kropce? Przeciez tylko ja wiem, ze nie jestes w PL...

Jezeli faktycznie obsuwa (bo nigdzie na NR itp nie daja zadnych znakow) dotyczy tylko naszego kraju to ... ale moze faktycznie ktos sie tylko pomylil chyba, ze wszystkie D4ki jakie mialy byc dostarczone do Europy byly transportowane Costa Concordia

Domyślnie

Dwóch shaolinów w jednym temacie post pod postem. To już musi być czarne działanie konkurencji.
    FX User

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin1 Zobacz posta
    PS. Iphone to taki przykład tylko, sam mam HTC (żeby nie było)
    no nam tez jest przykro z tego powodu... ale nie martw sie. kiedys sobie kupisz

Strona 127 z 348 PierwszyPierwszy ... 2777117125126127128129137177227 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów