Tam nie bylo miejsca, zeby sie przyblizac i oddalac w szybkim tempie bo bym sie zabil o wozek, krzesla i ludzi![]()
Szukaj
Tam nie bylo miejsca, zeby sie przyblizac i oddalac w szybkim tempie bo bym sie zabil o wozek, krzesla i ludzi![]()
Widzę, że jeszcze nie było - AF w D4
http://nikond4.fotopolis.pl/index.ph...n-d4-autofokus
Biorę się do czytania![]()
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Mowilem o tym zaraz po prezentacji, to bedzie bardzo przydatne.Zamieszczone przez fotopolis.pl
Nie tylko to. Ta zmiana trybów też będzie się lepiej sprawdzać (w szczególności wtedy, gdy nie odrywamy oka od wizjera). Punkty wspomagające oznaczone kropką - czemu nieI przede wszystkim zwiększenie czułości
Dla mnie, posiadacza D700 różnice będą odczuwalne
![]()
To ja jeszcze szybko rozwine, to przeskakiwanie punktu AF przy obrocie aparatu, bo tam na rysunku troszke tu uprosciliNa prezentacji mowili, ze po pierwszym obrocie punkt AF przeskoczy nie na skrajny boczny (tak jak na rysunku) tylko nizej (mam nadzieje, ze to zrozumiale
), wiec jak ktos bedzie chcial zeby przeskakiwal na skrajny przy kolejnych obrotach to musi sobie pomoc dzojstikiem i ten punkt wybrac. Kazdy kolejny obrot juz bedzie ok
Chyba, ze mnie oszukali
![]()
Zgadza się (a zastanawiałem się - napisać w liczbie mnogiej czy pojedynczej ?). Właśnie minęła mi dopiero druga rocznica jak jestem w systemie Nikona i od początku pracuję na D700. Ten wybierak jest jedyną (?) - jedną ze słabszych stron tego świetnego body. Wiem, w gripie jest dżoj ale większość zdjęć robię w poziomie.
Czy po premierze sklepowej D4 nikon zaprzestanie produkcji D3s? Słyszeliście coś może na ten temat?
Skontaktuj się z nami