Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Mój album

Domyślnie Mój album

Dużo dziwnych rzeczy się wokół mnie działo ostatnio (...?!). Ujrzałem magię... Zapewne przeciętny człowiek nie ma szans na 1% tego co w tym czasie przeżyłem, dlatego też wyjątkowo trudno wszystko to było mi ogarnąć. W każdym razie spotkałem się tu z zarzutem, że moje fotki to przypadkowe pstryki... Być może... To jest teraz nie istotne, bo z tych pstryków jestem w stanie ułożyć większą całość. Być może dla części z Was ta historia będzie trudna do zrozumienia, ale dla mnie jest ona pełna znaczenia. Od początku do końca dobrze poukładana. Do pewnych spraw zapewne będę musiał jeszcze dojść, ale mam nadzieję, że teraz pójdzie już łatwiej. Wybrane zdjęcia zostały zrobione przez ostatnich kilka lat... Pierwsze są z roku 2006, ostatnie robiłem niedawno. Wiele przeszedłem, żeby je zrobić, niektórych trudności, które napotkałem, nie życzę największym wrogom... Ale mimo wszystko w całości jest pewne ciepło, cieplejsze od wszystkiego... jak Słońce... i tego każdemu życzę...

Na tych zdjęciach właściwie nie ma ludzi, ale wrzucam tutaj, bo to jednak o człowieku jest, a i do niektórych albumów bardzo pasuje... Najwyżej ktoś mi to wytnie. :P

Starczy marudzenia, ładny dzień dzisiaj, muszę się oderwać od komputera... Zapraszam do obejrzenia, zapraszam do komentowania... Mam nadzieję, że tym razem w końcu się spodobają, nawet pomimo wielu oczywistych braków i błędów. Pozdrawiam

Domyślnie

cos mi sie nasuwa na mysl - UBOOT.
    zainteresowani będa wiedzieli o co chodzi.

Domyślnie

Zastanawiam się, czy nie za szybko "o" usunąłem... :P

A jeszcze w uzupełnieniu tego co wcześniej napisałem. Do pewnych rzeczy dochodzi się łatwiej mając świadomość dlaczego się do nich dąży. Działanie po omacku, a kiedy jeszcz w dodatku jest się kierowanym na złe ścieżki, bardzo sprawę utrudnia.

Dzięki za komentarz w każdym razie. Pozdrawiam

Domyślnie

Za dużo filozofii, za mało treści.
    Można też zrobić zdjęcie kupy Nokią i dorobić do tego ideologię i magię.

Domyślnie

Dzięki za poświęcenie chwili...

A co do samego komentarza... Tak, magię można znaleźć we wszystkim i zawsze, nawet wtedy gdy zupełnie się tego nie spodziewasz... Ważne, żeby zrozumieć, że ta magia Cię otacza. Ja miałem to wyjątkowe szczęście, że dostałem taką szansę. Było trudno do wszystkiego dojść, po drodze był moment już prawie całkowitego załamania, ważne, że teraz mogę iść dalej.

Pozdrawiam

Domyślnie

Pierwsze są z roku 2006, ostatnie robiłem niedawno. Wiele przeszedłem, żeby je zrobić, niektórych trudności, które napotkałem, nie życzę największym wrogom...
    Jestem prawdziwie zaintrygowany, jakie to niebotyczne trudności napotykałeś robiąc te zdjęcia.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cieszymy się że znalazłeś tę magię, szkoda jednak że nie umiałeś jej uchwycić i nam pokazać.

Pachnie mi tu prowokacją w stylu już wspomnianego Uboot'a

Domyślnie

Przy samym robieniu zdjęć - faktycznie niewielkie, czasem było gorąco, czasem zimno, czasem nie było z kim porobić zdjęć, bzdury takie normalne. Zdaję też sobie sprawę, że technicznie... ech...
    Największą trudnością było poskładać to wszystko dobrze do kupy, w międzyczasie całkowicie straciłem nadzieję, że kiedykolwiek uda się zebrać je w zestaw. Ważne, że mi się w końcu udało.
    Dzięki więc bardzo za Wasze krytyczne uwagi. Może kiedyś doczekam się bardziej pozytywnych

Domyślnie

Ja magii na tych zdjęciach nie widzę, wyglądają mi bardziej na pstryki z serii: "tu byłem"
    Może i dla Ciebie te zdjęcia mają jakąś wartość, dla mnie nie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    cos mi sie nasuwa na mysl - UBOOT.
    zainteresowani będa wiedzieli o co chodzi.
    Cytat Zamieszczone przez strebor Zobacz posta
    Pachnie mi tu prowokacją w stylu już wspomnianego Uboot'a
    Z tego co pamiętam, to wspomniany Uboot odgrażal się że wróci
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Dzięki za poświęcenie czasu...

Uboota żadnego oczywiście nie znam, ale co do mnie to jest tak, że wróciła nadzieja. A skoro jest nadzieja, skoro jest cel, to na pewno będzie łatwiej. Więc dalej będę robił swoje pstryki, niektóre powrzucam na forum. Może się w końcu doczekam czegoś pozytywnego. Pozdrawiam

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów