Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Darek "Struna"

Domyślnie Darek "Struna"

Darek "Struna" jest miejskim grajkiem z Puław. Zdjęcia zrobione na dworcu głównym w Radomiu. Zapraszam do oglądania i komentowania.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Takie foty właśnie lubię... Widać uczucia w ogóle... i w szczególe... Pozdrawiam.

Domyślnie

Dziękuję Ci za opinię. Choć nie ukrywam, że liczyłem na większy odzew. Ja te zdjęcia bardzo lubię a tu taka cisza...

Domyślnie

jak dla mnie też bardzo fajny spokojny a zarazem ciepły przekaz, no może poza 1 która chyba nie pasi do całości
    D7200, TOKINA 11-16 i takie tam..

Domyślnie

Właśnie spokojny, aż za spokojny. Mnie brakuje tu emocji. Zdjęcia 2 i 5 są takie same. 3 i 4 w zasadzie też. Brakuje bardzo interakcji ze "słuchaczami". Widzę parę monet w futerale, bardzo przydałoby się zdjęcie jak ktoś wrzuca te monety. Ogólnie trochę zmarnowany temat.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Z każdego tematu da się więcej wyciągnąć, ja do swoich zdjęć jak wracam to ciągle widzę co bym zrobił inaczej.
    Tutaj fajnie by było bardziej skupić się na portrecie, a zdjęcie jak gra wybrać jedno dobre.

Domyślnie

Dla mnie te zdjęcia sa hmm jakby to powiedzieć ...nachalne . Widać pozowanie , w większości model wie że jest fotografowany bo wręcz wchodzisz "na niego". Widział bym to bardziej naturalniej , z ukrycia...
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert_P Zobacz posta
    Dla mnie te zdjęcia sa hmm jakby to powiedzieć ...nachalne . Widać pozowanie , w większości model wie że jest fotografowany bo wręcz wchodzisz "na niego". Widział bym to bardziej naturalniej , z ukrycia...

a nie lepiej właśnie zabrać mu gitarę, postawić przed obiektywem i dać się trochę podenerwować pozowaniem? Tak żeby jakieś emocje powychodziły, postać pogadać i zrobić kilka zdjęć w trakcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbanczyk Zobacz posta
    a nie lepiej właśnie zabrać mu gitarę, postawić przed obiektywem i dać się trochę podenerwować pozowaniem? Tak żeby jakieś emocje powychodziły, postać pogadać i zrobić kilka zdjęć w trakcie.
    A po co ma się denerwować przed obiektywem , czemuż to ma służyć ? Niech będzie naturalny tak jak jest , bez tworzenia historii a emocje napewno się pojawią a jesli nie to znaczy że taka jest jego uroda...
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert_P Zobacz posta
    A po co ma się denerwować przed obiektywem , czemuż to ma służyć ? Niech będzie naturalny tak jak jest , bez tworzenia historii a emocje napewno się pojawią a jesli nie to znaczy że taka jest jego uroda...
    Uważam że jest to jedna z metod na zrobienie dobrego portretu. Oglądający i tak się nie dowie w jakich okolicznościach zdjęcie zostało zrobione. To wszystko polega na szukaniu, ujęcia, emocji itp. A żeby znaleźć trzeba czasami sobie jakoś pomagać.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów