Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Darek "Struna"

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbanczyk Zobacz posta
    a nie lepiej właśnie zabrać mu gitarę, postawić przed obiektywem i dać się trochę podenerwować pozowaniem? Tak żeby jakieś emocje powychodziły, postać pogadać i zrobić kilka zdjęć w trakcie.
    czuję tu analogie do pewnego bardzo znanego zdjęcia..... Tam właśnie wyszły emocje po zabraniu... cygara
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert_P Zobacz posta
    Dla mnie te zdjęcia sa hmm jakby to powiedzieć ...nachalne . Widać pozowanie , w większości model wie że jest fotografowany bo wręcz wchodzisz "na niego". Widział bym to bardziej naturalniej , z ukrycia...
    Raczej ciężkie do zrobienia w tych warunkach. Wszędzie mnie widzi. Wole juz bliski kontakt po wczesniejszej rozmowie...

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Właśnie spokojny, aż za spokojny. Mnie brakuje tu emocji. Zdjęcia 2 i 5 są takie same. 3 i 4 w zasadzie też. Brakuje bardzo interakcji ze "słuchaczami". Widzę parę monet w futerale, bardzo przydałoby się zdjęcie jak ktoś wrzuca te monety. Ogólnie trochę zmarnowany temat.
    Widać, że jesteś z dużego i bogatego miasta. Przez cały ten czas a dwa pociągi minęły jedynym, który wrzucił tam kasę byłem ja sam. Właśnie chciałem pokazać, że życie dookoła biegnie własnym pędem. Z tym podobieństwem nr 3 i 4 lekko przesadziłeś. Zupełnie inne kadrowanie, zamysł podobny.

Dzięki za wizytę i uwagi.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów