Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: AOw2rocznice

Domyślnie AOw2rocznice

są tu jeszcze rodzynki?
    Cytat Zamieszczone przez bowie Zobacz posta
    Jak dotąd jedenastu uczestników ankiety zadeklarowało, że używa wyłącznie analoga. Jestem jednym z tych jedenastu osób i ciekaw jestem, kim są pozostali, a przede wszystkim dlaczego nie robią na cyfrze, czyżby zadziałała sławetna "magia" analoga?
    no właśnie ciekawe ilu się ostało\przybyło? tak mnie naszło z okazji minionej 2giej rocznicy

Domyślnie

Ja póki co nadal ortodoksyjnie: mały obrazek Aria + 45/2.8 i wielki format Wista 45 SP + 90/8. Ale moze niezadługo, bo mam planach cyfrowego Ricoha GRD III.
    Völkchlor

Domyślnie

Ja caly czas analogowo, tylko maly obrazek, G2 z zazwyczaj przypietym Biogonem T*28 i od czasu do czasu F100 z Tamronem 70-300.
    Canon

Domyślnie

Jak najbardziej nadal analogowo, choć mam dostęp do cyfry.
    Głównie średni format, aczkolwiek wróciłem także do małego obrazka, a to z powodu materiału, który wcześniej nie doceniałem i choć nieprodukowany, to mam jeszcze zapasik.
    Głównie czarno-biel, aczkolwiek przez te ostatnie dwa lata robiłem też sporo slajdów.
    kwadrat i prostokąt, głównie kwadrat

Domyślnie

ja głównie analogowo, mały i średni.
    Chociaż mam cyfrę, V1, ale to do specjalnych poruczeń.

Domyślnie

Już pisałem w AO. Cyfrę mam, ale nie używam. Mały obrazek, nadal wierny Nikonowi.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cyfry brak, BW na Olympusie, na F80 z 24mm slajdy, a na średnim wszystkio razem
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

Domyślnie

A liczy się tak:
    Cyfrę mam i używam tylko na sesjach (studio, plener), na co dzień tylko mały i średni obrazek analogowy.
    ?
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

Domyślnie

Ja mam zarowno cyfre jak i analoga (wszystko w systemie N). Ale prawie wogole nie robie zdjec. Jesli jednak juz to wszystkim po trochu.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Ja mam zarowno cyfre jak i analoga (wszystko w systemie N). Ale prawie wogole nie robie zdjec. Jesli jednak juz to wszystkim po trochu.
    tak jak ja. w przeciwieństwie do Boryszuka, robie zdjęcia
    dziś zrobiłem 7 cyfrą i 6 analogiem.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-01-2012 o 09:59 Powód: Misiek, chcesz w czapę? ;)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów