Szukaj
Gapię się i gapię i jakoś nie mogę się przekonać do tej pracy. Napisałeś o kiepskich warunkach, ale zdjęcie o tym nie opowiada, jest raczej buro. Może za sprawą tonacji..?
LED ZEPPELIN
Jak na Ciebie to wyjątkowo słabo, ani tu kadru ani światła nie ma.
Uff, jak patrzę na to zdjęcie to widzę, że wahnięcia formy są dopuszczalne. Oby tylko moja zechciała się wahnąć w górę...
Wydaje mi się jednak, że zdjęcie oddaje dobrze klimat aktualnej pory roku.
Czy to schron bojowy Sęp? Okolice Jastarni?
www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"
Kolorowo nie byłoCo chwilę trzeba było soczewkę ze śniegu przecierać
Północny wiatr i śnieżyca. To co tygryski lubią najbardziej.
Co do kadru - innego się nie dało zrobićZaskoczył mnie jednak całkowity brak plaży więc trzeba było się męczyć ze skraju 5 m skarpy pod która podchodziły fale
![]()
A światła faktycznie nie było.
Spokojnie. Moja od dawna ryje kanały metr w mule
Tak. Widok od strony Kuźnicy w kierunku Jastarni. Najmniej fotogenicznej.
O ile w odbiorze tej fotografii nie przeszkadza mi brak spektakularnego światła (klimat "szaro-bury" jest ok jak dla mnie), o tyle do kompozycji nie moge się przekonac za "chiny ludowe"...
Ani kadr, ani światło, ani rozmyta woda... nic mi tu nie pasuje. A jak na Twoje możliwości, to jest słabiutko.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
A mi sie to zdjecie podoba, glownie za kadr. Taki spokojny I zrownowazony. Jest dobry pierwszy plan, ten bunkier troche na uboczu dobrze
dopelnia kompozycje...i jest troche przestrzeni w tym zdjeciu. Swiatlo nie bylo rzadzace. Ale jakos mi pasuje ten ponuro-pochmurny klimat. Zatrzymale mnie troche ta fota...za nastroj I kadr chyba.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami