Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Domyślnie O świcie nad morzem - [Nemeth]

Witam

Ponury, śnieżny i sztormowy był to świt.

pozdr.

Domyślnie

Gapię się i gapię i jakoś nie mogę się przekonać do tej pracy. Napisałeś o kiepskich warunkach, ale zdjęcie o tym nie opowiada, jest raczej buro. Może za sprawą tonacji..?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jak na Ciebie to wyjątkowo słabo, ani tu kadru ani światła nie ma.

Domyślnie

Uff, jak patrzę na to zdjęcie to widzę, że wahnięcia formy są dopuszczalne. Oby tylko moja zechciała się wahnąć w górę...
    Wydaje mi się jednak, że zdjęcie oddaje dobrze klimat aktualnej pory roku.

Domyślnie

Czy to schron bojowy Sęp? Okolice Jastarni?
    www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    (...) Napisałeś o kiepskich warunkach, ale zdjęcie o tym nie opowiada, jest raczej buro. Może za sprawą tonacji..?
    Kolorowo nie było Co chwilę trzeba było soczewkę ze śniegu przecierać Północny wiatr i śnieżyca. To co tygryski lubią najbardziej.

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Jak na Ciebie to wyjątkowo słabo, ani tu kadru ani światła nie ma.
    Co do kadru - innego się nie dało zrobić Zaskoczył mnie jednak całkowity brak plaży więc trzeba było się męczyć ze skraju 5 m skarpy pod która podchodziły fale
    A światła faktycznie nie było.

Cytat Zamieszczone przez fosgen Zobacz posta
    Uff, jak patrzę na to zdjęcie to widzę, że wahnięcia formy są dopuszczalne. Oby tylko moja zechciała się wahnąć w górę...
    (...)
    Spokojnie. Moja od dawna ryje kanały metr w mule

Cytat Zamieszczone przez jacq Zobacz posta
    Czy to schron bojowy Sęp? Okolice Jastarni?
    Tak. Widok od strony Kuźnicy w kierunku Jastarni. Najmniej fotogenicznej.

Domyślnie

O ile w odbiorze tej fotografii nie przeszkadza mi brak spektakularnego światła (klimat "szaro-bury" jest ok jak dla mnie), o tyle do kompozycji nie moge się przekonac za "chiny ludowe"...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Ani kadr, ani światło, ani rozmyta woda... nic mi tu nie pasuje. A jak na Twoje możliwości, to jest słabiutko.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

A mi sie to zdjecie podoba, glownie za kadr. Taki spokojny I zrownowazony. Jest dobry pierwszy plan, ten bunkier troche na uboczu dobrze
    dopelnia kompozycje...i jest troche przestrzeni w tym zdjeciu. Swiatlo nie bylo rzadzace. Ale jakos mi pasuje ten ponuro-pochmurny klimat. Zatrzymale mnie troche ta fota...za nastroj I kadr chyba.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    A mi sie to zdjecie podoba, glownie za kadr. Taki spokojny I zrownowazony. Jest dobry pierwszy plan, ten bunkier troche na uboczu dobrze
    dopelnia kompozycje...i jest troche przestrzeni w tym zdjeciu. Swiatlo nie bylo rzadzace. Ale jakos mi pasuje ten ponuro-pochmurny klimat. Zatrzymale mnie troche ta fota...za nastroj I kadr chyba.
    podpisze sie i dodam ze w takim klimacie bunkier ma swoj wlasnie urok .

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów