Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Szału nie ma

Domyślnie

No widzę że szkło b.dobre. Sam zastanawiałem się nad nim tyle,.. że użytkowników mało a co za tym idzie opinii również.
    Wybrałem 300/4 AFS, zasadniczą rolę grała waga. Do chodzenia po moich kochanych Borach Tucholskich trochę ciężka.
    Mam nadzieję że nie będę żałował.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    No widzę że szkło b.dobre. Sam zastanawiałem się nad nim tyle,.. że użytkowników mało a co za tym idzie opinii również.
    Wybrałem 300/4 AFS, zasadniczą rolę grała waga. Do chodzenia po moich kochanych Borach Tucholskich trochę ciężka.
    Cena też 2 krotnie wyższa 300/4 AF-S vs S 120-300.
    Poza tym 300 waży prawie 1,5kg, L-ki Canona są dobre optycznie a lżejsze...

Domyślnie

testy zakończone pozytywnie Muszę powiedzieć, że kilkukrotnie brakowało mi zooma, przez co uciekło mi sporo ciekawych ujęć. Dzięcioł usiadł tak blisko, że w trzysetce miałem w całym kadrze połowę ptaka
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Popieram przedmówców 2. wspaniała za sprawą błękitu, a i reszta godna uwagi.
    pozdrawiam
    D5000+Grip . N18-55VR . N55-300VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    Doskonale wybrałeś. N 300/4 to doskonałe szkło, zdecydowanie lżejsze i w porównaniu z Sigmą b.szybki AF, ostrość także ma doskonałą o ile nie lepszą i to jest moje ulubione szkło na podchód . Sigma ma tylko jedną istotną przewagę światło 2,8 i VR. Przy wadze zestawu to już tylko szelki bo karku po godzinie nie czuć. Doskwiera brak limitu odległości więc trzeba ostro kręcić pierścieniem doostrzenia i dopiero wtedy AF jest szybki i precyzyjny - ale zgrabiałymi palcami na mrozie to nie takie to proste, lewa ręka nieźle po pewnym czasie ,,mdleje" . Na pewno doskonałe szkło dla kolegów ,,krzesełkowców" na długie zasiadki. Na dłuższe spacery szelki i monopad konieczne
    pozdrawiam
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Widzę że u ciebie w obiektywie zima tylko nie rozumiem dlaczego testowa
    | ... |

Domyślnie

2 jest rewelacyjna! 1 i 4 również bardzo mi się podobają
    Zazdroszczę szkiełka
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    2 jest rewelacyjna! 1 i 4 również bardzo mi się podobają
    Zazdroszczę szkiełka
    Nie zazdrość - do tego obiektywu powinni bezpłatnie dodawać karnet na siłownię . Cieszę się ze zdjęcia się podobają
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

O tak, podpisuję sie.
    Dwójka znakomita .
    Wiewiór trochę za zimne barwy, ociepliłbym.
    No, chyba że to zamierzone .
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Jakość zdjęć świetna ... to wersja z OS ?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów