Przedstawiam do oceny narazie jedeno zdjęcie z sesji Emilii (póki co reszta się obrabia) Sesja bardzo spontaniczna, zdjęcie robione z jedna lampą...nic ponad to.
Sugestie i wskazówki na przyszłość mile widziane
Pozdrawiam, Karolina
1.
Szukaj
Przedstawiam do oceny narazie jedeno zdjęcie z sesji Emilii (póki co reszta się obrabia) Sesja bardzo spontaniczna, zdjęcie robione z jedna lampą...nic ponad to.
Sugestie i wskazówki na przyszłość mile widziane
Pozdrawiam, Karolina
1.
Takie kobiece spojrzenie...
Ja bym dołu troszkę jeszcze zostawi... ...ale i tak ładnie.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Ładne miękkie światło i obróbka. Ciut ostrości chyba brak jedynie. Jak na jedną lampę to chyba jest to niemal maksimum, jakie można wycisnąć w tym stylu.
Jesli chodzi o ostrosć to jest w sumie ostre ale nie ma żylety (brakuje dosłownie milimetra). To za czasów kiedy miałam problem z body o którym pisałam w tym wątku
Mi brakuje trochę dodatkowego światła na włosach ale i tak jak na jedna lampę to chyba nie ma krzywdy.
Miękkie swiatło a świecone beauty dishem a nie softboksem![]()
dla mnie pro . fajna obróbka , fajnie miękkie światełko , skóra również na plus . podoba mi sie !
FX
Konkretne zdjęcie : )
- FB -
Canon + szkła
ogólnie fajnie, ale:
- szkoda obciętego koniuszka koka
- ogólnie włosy, szczególnie z tyłu nieco za ciemne
- całe zdjęcie bym nieco rozjaśnił
- prawe ramię modelki wygląda na grube - efekt "przytulenia" ręki do reszty ciała
- szyja po lewej stronie zdjęcia, tzn nie szyja ale ten kark taki trochę za szeroki. to najbardziej rzuca się w oczy spośród powyższych uwag
To wszystko drobiazgi, poza tym jest bardzo fajnie, szczególnie w porównaniu z niektórymi pracami pokazywanymi ostatnio na forum![]()
Mamiya + Sony
sliczne![]()
Skontaktuj się z nami