Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Emilia

Domyślnie Emilia

Przedstawiam do oceny narazie jedeno zdjęcie z sesji Emilii (póki co reszta się obrabia) Sesja bardzo spontaniczna, zdjęcie robione z jedna lampą...nic ponad to.
    Sugestie i wskazówki na przyszłość mile widziane
    Pozdrawiam, Karolina

Domyślnie

Takie kobiece spojrzenie...
    Ja bym dołu troszkę jeszcze zostawi... ...ale i tak ładnie.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Ładne miękkie światło i obróbka. Ciut ostrości chyba brak jedynie. Jak na jedną lampę to chyba jest to niemal maksimum, jakie można wycisnąć w tym stylu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ładne miękkie światło i obróbka. Ciut ostrości chyba brak jedynie. Jak na jedną lampę to chyba jest to niemal maksimum, jakie można wycisnąć w tym stylu.
    Jesli chodzi o ostrosć to jest w sumie ostre ale nie ma żylety (brakuje dosłownie milimetra). To za czasów kiedy miałam problem z body o którym pisałam w tym wątku
    Mi brakuje trochę dodatkowego światła na włosach ale i tak jak na jedna lampę to chyba nie ma krzywdy.
    Miękkie swiatło a świecone beauty dishem a nie softboksem

Domyślnie

a skóra według Was w porzadku?

Domyślnie

Skóra wygląda ok, natomiast ja bym to zdjęcie rozjaśnił o jakieś pół działki.
    Doczepić się można dziwnych przejść tonalnych na tym cieniu na policzku (nie są płynne, ale podejrzewam że to bardziej efekt kompresji po zmniejszeniu i zapisie do JPG niż złej obróbki)
    | FB | BLOG |

Domyślnie

dla mnie pro . fajna obróbka , fajnie miękkie światełko , skóra również na plus . podoba mi sie !
    FX

Domyślnie

Konkretne zdjęcie : )
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

ogólnie fajnie, ale:
    - szkoda obciętego koniuszka koka
    - ogólnie włosy, szczególnie z tyłu nieco za ciemne
    - całe zdjęcie bym nieco rozjaśnił
    - prawe ramię modelki wygląda na grube - efekt "przytulenia" ręki do reszty ciała
    - szyja po lewej stronie zdjęcia, tzn nie szyja ale ten kark taki trochę za szeroki. to najbardziej rzuca się w oczy spośród powyższych uwag

To wszystko drobiazgi, poza tym jest bardzo fajnie, szczególnie w porównaniu z niektórymi pracami pokazywanymi ostatnio na forum
    Mamiya + Sony

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów