Close

Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 120

Domyślnie

oczywiście jedno zero zgubiłem - chodzi o model D5000. Oczywiście sklep lokalny jest bardzo dobrą opcją - tu pojawia się drugie pytanie nawiązujące do ceny. Jaka jest rozsądna cena za takie szkło? I do jakiego wątku na forum nawiązujesz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elliopoul Zobacz posta
    oczywiście jedno zero zgubiłem - chodzi o model D5000. Oczywiście sklep lokalny jest bardzo dobrą opcją - tu pojawia się drugie pytanie nawiązujące do ceny. Jaka jest rozsądna cena za takie szkło? I do jakiego wątku na forum nawiązujesz?
    Oj nie wysila się kolega, a wystarczy poszukać http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=8384

Co do ceny to najrozsądniejszą ceną będzie ta najniższa, za którą kupisz szkło Sprawdź po ile chodzą chociażby na skąpcu czy ceneo i będziesz miał rozpoznanie.
    Trochę tego...trochę tamtego...

Oszczędny w słowach Awatar bboy4
    Miasto
    Aleksandrów Kujawski

Domyślnie

Rozsądna cena za ten obiektyw to granica 750 - 800zł...

799zł w MediaMarkt
    799zł w FotoJoker-rze
    Nikon D3100 + Nikkor 18-105 VR + Nikkor 35 1.8G + Nikkor 55-300 VR + Samyang 8mm CSII + TC Tamron x1.4 AF....

Domyślnie

Dzięki wielkie za informacje

Domyślnie

Ja kiedyś poszedłem do fotojokera bo mieli promocje na 35 tke i okazalo sie ze cena dotyczy zakupu przez internet. Wiec zamowilem i zaznaczylem odbior osobisty.Pojechalem z aparatem i poprosilem o kilka sztuk mieli 4 na stanie i wszystkie dzialaly tak samo.Zakupilem sztuke i minęło juz chyba 1,5 roku a to nadal moje ulubione szklo. Polecam gorąco. Bedziesz zadowolony

Domyślnie

Dziś odebrałem moją 50mm 1.8G zrobiłem kilka zdjęć lecz tylko w pokoju i albo wydaje mi się albo jakiś zwariowany ma af ciągle ostrzy i nie daje rady czasami,udało mi się zrobić kilka zdjęć ostrych.

Jakie rady co do używania 50mm 1.8G ? Na jakiej wartości przysłony najlepiej robić f. i jak robić dobrze wyostrzone zdjęcia.
    D3100 | N18-105VR | N35 1,8G | NIKON SB-800

Domyślnie

Nadmienię, że 18-55VR ma najmniejszą beczkę. Zestaw 18-55VR + 35/1.8G i 50/1.8 zamiata każdego zooma za dowolne pieniądze. Zastanawiałem się nad 17-55/2.8 do mojego S3Pro ale cena bandycka i stabilizacji nie ma, a zależy mi na VR właśnie na szerokim końcu. Dokupię 50/1.8 będzie jasno i niedrogo.
    Fuji S3Pro || Nikkor 35/1.8G DX; 50/1.8D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samson09 Zobacz posta
    Z drugiej strony jak kupisz w necie i cos by bylo nie tak ponoc masz prawo w ciagu 7 czy 14 dni zwrocic bez podania przyczyny, ale dokladnie co i jak nie jestem pewien.
    To nie do końca tak jest.
    Masz 10 dni na zwrot towaru (jeśli sprzedawca informuje tym na swojej stronie, jeśli nie, termin ten się wydłuża) bez podania przyczyny, ale towar zwracasz w stanie nienaruszonym.
    Jeśli się danym towarem bawisz, nie kwalifikujesz się już tego konkretnego zapisu i sprzedawca nie ma obowiązku przyjąć towar i zwrócić Ci pieniądze.

Domyślnie

dlatego napisalem przeciez, ze nie wiem do konca jak to jest.

Z drugiej strony jak normalnie wyjmie z pudelka, podepnie i cyknie parenascie zdjec, nie rysujac przy tym soczewek i czegokolwiek, to sprzedawca nie jest w stanie stwierdzic czy szklem sie bawiles czy nie. Zadne przeciez nie jest zaplombowane.
    Ostatnio edytowane przez samson09 ; 10-01-2012 o 17:35
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

OK - Czyli na Fotojoker to będzie to szkło 35mm f/1.8G . Nurtuje mnie jedna sprawa - dlaczego przy szkle 55mm f/1.4G jest dopiska z jakimi aparatami współpracuje w formie ,,działa również''? Tak jakby był to jakiś wyjątek.
    Ostatnio edytowane przez Elliopoul ; 10-01-2012 o 17:38

Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów