Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3475

Wątek: Nikon D4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Tylko że to co piszesz nijak się ma do tego o co chodzi autorowi posta, czyli o działanie automatyki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    Tylko że to co piszesz nijak się ma do tego o co chodzi autorowi posta, czyli o działanie automatyki
    Więc napiszę jeszcze raz. Uważam że automatyka w D3 jest bardzo dobra (vide: przewidywalna). Bez problemu można określić efekt wiedząc w jaki sposób pilnuje świateł. Nie sądzę żeby nowy procesor i zwielokrotniona ilość czujników + wykrywanie twarzy spowodowało że ludzie którzy nie radzili sobie z automatyką w D3 przestali psioczyć na automatykę w D4.

eles
    [F100] [D3]

Domyślnie

wszystko fajnie , tylko jeszcze niech zarobki przeciętnego polaka wyrównają się do tych zachodnich a będzie to następna moja puszka w kolekcji .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cocolino41 Zobacz posta
    wszystko fajnie , tylko jeszcze niech zarobki przeciętnego polaka wyrównają się do tych zachodnich a będzie to następna moja puszka w kolekcji .
    Tylko za sto lat trudno będzie nabyć D4
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cocolino41 Zobacz posta
    A co mają do tego zarobki przeciętnego Polaka? Liczą się TWOJE zarobki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    A co mają do tego zarobki przeciętnego Polaka? Liczą się TWOJE zarobki.
    dobrze powiedziane

Uprawnienia umieszczania postów