Szukaj
Imho, kadr bardzo dobry. Światło jak należy. Fajne cienie. Tylko ta wiecha trochę rozprasza![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Raz jemioła, raz wiechaChciałem żeby zostało w postaci "tak tam było". Ale skoro zdjęcie idzie raczej w kierunku zabawy geometrią, to może rzeczywiście trzeba było wyczyścić tę rozpraszajkę.
PS. ALF, dzięki za komentarz i - już abstrahując od niego, po obserwacji innych wątków - szacunek za to, że Ci się chce prowadzić misję zwiększenia merytoryki komentarzy, a zwłaszcza za dawanie informacji autorom, przeważnie początkującym, których wątki pozostają bez odzewu.
Rzeczywiście kadrowo może na "+" było troche lepiej, ale tutaj mam wrażenie, że światło ładniej zagrało![]()
Kadr ciekawy,światełko też. Wiecha...lepiej bez.Brakuje mi ostrości w lewym dolnym i prawym górnym rogu. Być może to wina obiektywu? Pozdrawiam.
Jeśli już, to raczej moja wina, nie ostrzyłem na same rogi tylko trochę bliżej środka (nie mam teraz przy sobie nefa aby sprawdzić dokładnie gdzie był punkt AF), szkło było mz dosyć domknięte. Szczerze to nie widzę aż tak bardzo tego braku ostrości, będę się musiał przyjrzeć większemu rozmiarowi.
Głosem większości wiecha wyleci ze zdjęcia![]()
Bardzo ładnie dostrzeżone i fachowo zarejestrowane. Czasem warto zadrzeć głowę
pozd®ówka
Wszyscy kłamią.
ot, pstrykam: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Wg mnie ostrość jest w sam raz. Za ostro byłoby... za ostroZe względu na miękkie, ciepłe światło.
Dzięki. Moderatorzy są nie tylko od rozdawania wygiętych owocówże Ci się chceWew miarę wolnego czasu (a tego mam obecnie trochę więcej) próbujemy trzymać poziom
![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Dobre, jak patrzę to odruchowo przechylam głowę.
Wiecha koniecznie do usunięcia. Z tą ostrością to faktycznie coś nie tak, ale może to przez światło...
Skontaktuj się z nami