Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Please proceed this way

Trochę słabszy kadr niż +, ale w zasadzie również jestem z niego zadowolony, więc wrzucam:

Pozdrawiam.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Imho, kadr bardzo dobry. Światło jak należy. Fajne cienie. Tylko ta wiecha trochę rozprasza
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Tylko ta wiecha trochę rozprasza
    Raz jemioła, raz wiecha Chciałem żeby zostało w postaci "tak tam było". Ale skoro zdjęcie idzie raczej w kierunku zabawy geometrią, to może rzeczywiście trzeba było wyczyścić tę rozpraszajkę.

PS. ALF, dzięki za komentarz i - już abstrahując od niego, po obserwacji innych wątków - szacunek za to, że Ci się chce prowadzić misję zwiększenia merytoryki komentarzy, a zwłaszcza za dawanie informacji autorom, przeważnie początkującym, których wątki pozostają bez odzewu.

Domyślnie

Rzeczywiście kadrowo może na "+" było troche lepiej, ale tutaj mam wrażenie, że światło ładniej zagrało

Domyślnie

Kadr ciekawy,światełko też. Wiecha...lepiej bez. Brakuje mi ostrości w lewym dolnym i prawym górnym rogu. Być może to wina obiektywu? Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez behavior Zobacz posta
    Brakuje mi ostrości w lewym dolnym i prawym górnym rogu. Być może to wina obiektywu?
    Jeśli już, to raczej moja wina, nie ostrzyłem na same rogi tylko trochę bliżej środka (nie mam teraz przy sobie nefa aby sprawdzić dokładnie gdzie był punkt AF), szkło było mz dosyć domknięte. Szczerze to nie widzę aż tak bardzo tego braku ostrości, będę się musiał przyjrzeć większemu rozmiarowi.
    Głosem większości wiecha wyleci ze zdjęcia

Domyślnie

Bardzo ładnie dostrzeżone i fachowo zarejestrowane. Czasem warto zadrzeć głowę
    pozd®ówka
    Wszyscy kłamią.
    ot, pstrykam: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Wg mnie ostrość jest w sam raz. Za ostro byłoby... za ostro Ze względu na miękkie, ciepłe światło.

że Ci się chce
    Dzięki. Moderatorzy są nie tylko od rozdawania wygiętych owoców Wew miarę wolnego czasu (a tego mam obecnie trochę więcej) próbujemy trzymać poziom
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

No proszę! Odważny kadr i ciekawy...
    NIKON

Domyślnie

Dobre, jak patrzę to odruchowo przechylam głowę .
    Wiecha koniecznie do usunięcia. Z tą ostrością to faktycznie coś nie tak, ale może to przez światło...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów