Szukaj
Mi też:
FIRMA NOKIA PROMOCJA / PRIZE AWARD DEPTCOCA COLA AVENUE Stamford Bridge LONDYN. SW2V 5DW WIELKA BRYTANIA NOKIA CORPORATION OFFICIAL NAGRODA POWIADOMIENIE Mamy przyjemność poinformować o wyniku zakończonego niedawno końcowe sprawozdanie zwraca dniach (3 stycznia 2012) e-poczty znalazł się wśród 20 zwycięzców szczęście, który wygrał £ 500.000,00 funtów i 1 Nokia N97 telefon komórkowy na nowy rok Nokia promo. Jednak wyniki opublikowanego w dniu dzisiejszym, a wiadomości e-mail został dołączony do numeru biletu (525-6746-1902 -440) i numer głosowaniu (LM/51390-0/UGP) online zwraca zostało przeprowadzone przez losowo wybrane adresy e-mail otwarty wykaz 29.031 adresów e-mail osób fizycznych i prawnych zbierane przez zaawansowaną automatycznego wyszukiwania losowych komputera z Internetu. Jednakże, nie bilety zostały sprzedane, ale wszystkie adresy e-mail były przypisane do różnych numerów biletów na reprezentację i prywatności. Proces selekcji odbywa się poprzez wybór losowy w naszym skomputeryzowana maszyna do wyboru e-mail (TOPAZ) z bazy ponad 250 tysięcy adresów e-mail, ze wszystkich kontynentów świata. W innych aby ubiegać się £ 500.000,00 nagrodą, musisz wypełnić poniższy formularz i przesłać go do menedżera Promocja do weryfikacji, a następnie zostanie skierowany w jaki sposób można ubiegać się o wygraną funduszy.
NAZWA :..................................
seks :...................................
ADRES :...............................
poczty :..................... ...........
TELEFON :.................................
ZAWÓD :............................
Wygrana kwota .............................
Kod pocztowy ...............................
STAN ..................................
KRAJ :............ ..................
Proszę radzimy wypełnić formularz i wysłać go bezpośrednio do naszego kierownika Promocja do szybkiego zbierania swojego funduszu Przyjmijcie moje serdeczne gratulacje po raz kolejny! poważaniem, Pan Mark Williams Email: nokia.awarddept @ ymail.com
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Siedzi dwóch kolesi w kinie, a przed nimi wielki, łysy dres - grube karczycho, złoty kajdan na szyi - z dziewczyną siedzi.
Jeden z kolesi:
- Stary, założę się z tobą o 50 zeta, że nie klepniesz łysego w glace.
- No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi i klepie łysego.
Łysy się odwraca, a koleś:
- Krzychu, to Ty? A nie... To przepraszam...
Łysy:
- Żaden Krzychu, ku**a, dotknij mnie jeszcze raz to Ci jeb*e! - i odwraca się.
Pierwszy koleżka do drugiego:
- Stary, świetnie to rozegrałeś, ale idę z tobą o 200 zeta, że go drugi raz nie klepniesz.
- No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli sobie i pac łysego w glace.
Łysy zjeżony, odwraca się, a koleś:
- Krzychu, no kur*a, 8 lat w podstawówce, ze 3 lata w jednej ławce przesiedzieliśmy, Krzychu, no nie pamiętasz mnie?
Łysy:
- Kur*a, nie byłem w żadnej podstawówce, zaraz ci tak przyp***dole, że się nie pozbierasz!
Zaczyna się podnosić, żeby wylutować kolesiowi, ale dziewczyna łapie go za rękaw i mówi:
- No daj spokój, Józek, film jest, a Ty będziesz jakiegoś cieniasa bił, chodź do pierwszego rzędu i oglądajmy...
Łysy niezadowolony, ale idzie z dziewczyną do pierwszego rzędu, siadają.
Pierwszy koleś znowu do drugiego:
- Stary, naprawdę jestem pod wrażeniem, nieźle to wymyśliłeś, ale idę o 1000, że go trzeci raz nie klepniesz.
- No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli drugi.
Idą do drugiego rzędu, siadają za łysym i koleś wali łysego w łeb. Łysy się odwraca, na maksa napięty, a koleś:
- Krzysiu, to ja tam na górze jakiegoś łysego w glace napier**lam, a Ty tu w pierwszym rzędzie siedzisz!
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Znalezienie punktu zgłoszenia zaginionego bagażu na lotnisku w stolicy Mołdawii nie powinno stanowić trudności
Czarny Rycerz zawsze zwycięża !
reklama
http://www.youtube.com/watch?v=51yff...layer_embedded
no to nakrecili wlasna reklame
nikony dwa i jakies szkła
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Skontaktuj się z nami