Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

Jedyne czego autorowi można pogratulować - to siła perswazji - robiąc tak kiepskie zdjęcia przekonać dziewczyny do zbędnego wysiłku...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Max Zobacz posta
    Jedyne czego autorowi można pogratulować - to siła perswazji - robiąc tak kiepskie zdjęcia przekonać dziewczyny do zbędnego wysiłku...
    Mogła sobie kpinę darować, chciałbym zobaczyć twoją twórczość

Domyślnie

A Oko Saurona czuwa i prosi o zaprzestanie dyskusji na temat ekologii (ja również nie jestem fanem quadów w lesie, ale pozostawmy już ten temat) oraz osobistych odbijanek... Powróćmy do tego, co poeta miał na myśli, pozostawmy tematy oboczne... Mam nadzieję, że ocena autorów tych i innych zdjęć dalej nie będzie się rozkręcać...

Podziękował.
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    a slyszales o czyms takim jak pozwolenie na wjazd do lasu? moze autor takowe dostal? a moze to nie jest teren lesny? ale nie, lepiej od razu psy na nim wieszac, zdjecia pewnie obrobil na pirackim fotoszopie
    Na nikim nie wieszam psów, w mojej wypowiedzi nie ma żadnego odniesienia, ani do zdjęć, ani do autora. Odpowiadam tylko na to, co napisał ktoś inny. Czytamy ze zrozumieniem.
    Pozwolenie na wjazd do lasu również nie ma znaczenia.
    Ostatnio edytowane przez zaitsev ; 03-01-2012 o 19:22

Domyślnie

Odważnie, z charakterem. W kilku miejscach za mocno zaświecone lampą. Mam trochę mieszane uczucia związane z tą serią, na pewno jest "inaczej". Najbardziej podoba mi się 2, 3 i 6. Pozdrawiam!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów