Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

O rzesz Józefino Macedońska!

Ja jestem "na nie"... Albowiem mamy tutaj Britney Spears, która się szykuje i okropnie cieszy, że rozjedzie ją półnagi Pan-z-quada, który rozjeżdża ją, ale nie do końca, bo jeno się umorusała od przodu i gumka do włosów jej puściła. Pan z wrażenia spadł z quada, a Britney weszła na quada, ale wbiła sobie śrubkę w kolano i zabolało. Zeszła i pokazała Panu-z-quada, że jest ok, bo w brzuszek śrubki nie wbiła. Na ostatnim zdjęciu przeszedł do niej anioł i oświecił ją dobrą nowiną, ale ona powiedziała aniołowi "nie, nie, ja wolę konfitury z pigwy i tarkę do pięt"...

I to tyle mody i glamu dla mnie tutaj
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robertG7 Zobacz posta
    @ADAS las może być prywatny i można robić co się chce, są też drogi leśne publiczne, więc nie czepiałbym się tego aspektu.
    Bzdura. Ustawa z dnia 16 kwietnia 2004 r. o ochronie przyrody, oraz np. dyrektywy UE i podobne, obowiązują bez względu na właściciela.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Bzdura. Ustawa z dnia 16 kwietnia 2004 r. o ochronie przyrody, oraz np. dyrektywy UE i podobne, obowiązują bez względu na właściciela.
    a slyszales o czyms takim jak pozwolenie na wjazd do lasu? moze autor takowe dostal? a moze to nie jest teren lesny? ale nie, lepiej od razu psy na nim wieszac, zdjecia pewnie obrobil na pirackim fotoszopie

Domyślnie

I pewnie w tym szopie użył hdry pirackiej a wszystko bylo zorbione na pirackiej windzie :P hehe
    A tak serio to po za zbyt mocno świeconą lampą to zdjęcia są dobre i ciekawe. Wcale nie widzę żeby modelka miala zarost na brzuchu bo dla mnie to widoczny brud.
    Bardzo ciekawe zdjęcia i mam nadzieję że będzie takich więcej.

Ps. tak się czepiacie tych quadów w lasach a ciekawe czy sami jesteście tacy eko i segregujecie śmieci w domu elektronike utylizujecie w specjalnych miejscach itp. zanim kogoś będziecie osądzać pamiętajcie żeby najpierw spojżeć na siebie i nie tylko w jednym aspekcie ale poprzez całokształt !
    xD

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PBmarkII Zobacz posta

Ps. tak się czepiacie tych quadów w lasach a ciekawe czy sami jesteście tacy eko i segregujecie śmieci w domu elektronike utylizujecie w specjalnych miejscach itp. zanim kogoś będziecie osądzać pamiętajcie żeby najpierw spojżeć na siebie i nie tylko w jednym aspekcie ale poprzez całokształt !
    Tak właśnie robię.
    Na kłady w lesie mam uczulenie, niezależnie czy las jest prywatny czy wspólny (znaczy państwowy) nie obchodzi mnie czy ktoś ma zezwolenie czy nie, nie interesuje mnie czy to droga leśna czy publiczna. Kłady w lesie to zło. Kład to nie tylko rozjeżdżanie drogi. Nie dorabiajcie do tego filozofii po prostu są lepsze miejsca na tego typu rozrywki niż las.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem autor zdjęć odniósł pełen sukces, bo wzbudził silne emocje i wywołał żywą dyskusję. Jedynie może bym tytuł zmienił na coś z ekologią i będzie ok.
    Pilon, popatrz na tę historyjkę nieco inaczej. Dziewczyna jest ekologiem i jest gotowa niemiłosiernie upaprać się w błocie aby tylko wypędzić quadowca z lasu. Co prawda brakuje zdjęcia jak to zrobiła ale efekt jest taki, że go przegoniła, z czego niesamowicie się cieszy (2). Próbuje jeszcze zniszczyć gołymi rękoma piekielną maszynę (3). Nie daje rady ale nie poddaje się (4). Wytaszcza maszynę z lasu (5) i zrzuca go ze skarpy w przepaść (6). Niestety 6 gdzieś się zapodziała, może po prostu dziewczyna wrzuciła quada w czarną dziurę
    Rozumiem wzburzenie ADAS, bo proponuję wybrać się do lasu i przejść taką drogą jak to wszystko wyschnie i stwardnieje. Jeśli sobie nóg nie powykręcacie, to przynajmniej będziecie kląć na czym świat stoi.

Domyślnie

Razi generalny brak pomysłu na zdjęcia, dodatkowo przepały kiepska kompozycja , fatalna estetyka - niestety nie kupuję.

Domyślnie

O, pojawiła mi się szóstka. Co prawda nie pasuje do mojej historyjki, więc lekka modernizacja. Dziewczyna już pozbyła się bestii i pokazuje, że nie będzie miała litości dla podobnych typów.

Domyślnie

Dziewczyny powinny być nago :P
    D600 | D750 | D7200 ||| 35/1.4 ART | 50/1.4 ART | 18-35/1.8 ART | 85/1.8 G | 135/2 D | 17-35/2.8 | 24-70/2.8 | 70-210/4
    było: D700 | D3100 | D5200 | CoolPix8800 | 14/2.8 HSM | 28/1.8G | 35/1.8 G DX | 50/1.5 HSM | 85/1.8 D | 135/2 bez D | 12-24/4.5-5.6 HSM | 28-200 D i G | 18-105 G | 18-200 G | 28-300 G | 200-500/5-6.3

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta
    Nie wiem który raz już Tu widzę takie marnowanie lasów. Do lasu z takimi smokami nie można wjeżdżać.
    Ogólny wyraz artystyczny słabo, ogólny wyraz, przez niszczenie lasu nie do przyjęcia.
    popieram wypowiedź

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów