Close

Strona 58 z 338 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 3379

Domyślnie

Właśnie zamówiłem Samsunga. W Polandzie bo tańszy o jakieś 150zł niż w UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Właśnie zamówiłem Samsunga. W Polandzie bo tańszy o jakieś 150zł niż w UK
    Fajnie, a który model? Daj znać proszę jak zamontujesz i poinstalujesz jak to wygląda w praniu.
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

830 128GB Desktop Kit. Chwilę to potrwa pewnie do na pewno będę go miał około 12stego. Może wcześniej. Przy okazji zmieniam też płytę także będzie nowa platforma częściowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    830 128GB Desktop Kit. Chwilę to potrwa pewnie do na pewno będę go miał około 12stego. Może wcześniej. Przy okazji zmieniam też płytę także będzie nowa platforma częściowo
    Odchudź system przed instalacją. Ja po takim zabiegu win7 64bit zmniejszyłem do 8GB. Users, Dane, programy oczywiście powędrowały na drugi dysk. Po takiej organizacji 64GB na czysty system, cache dla obróbki grafiki i najważniejsze programy to jest aż nadto i nie ma problemu z wolnym miejscem.

Domyślnie

u mnie na partycji systemowej jest win7 64bit, po 3 latach użytkowania, ze wszystkimi programami, bez pliku wymiany i pliku hibernacji (te leżą na innym dysku) zajmuje niecałe 25GB
    więc przy odpowiednim utrzymaniu systemu, programów i zarządzaniu plikami, nie ma żadnego problemu.

nawet przy 60GB dysku SSD zostaje sporo miejsca na tempy obróbkowe.
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

No ja na swojej 60GB mam ok 40GB zajete caly czas z tempami
    Nie mam problemow z miejscem....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    u mnie na partycji systemowej jest win7 64bit, po 3 latach użytkowania, ze wszystkimi programami, bez pliku wymiany i pliku hibernacji (te leżą na innym dysku) zajmuje niecałe 25GB
    więc przy odpowiednim utrzymaniu systemu, programów i zarządzaniu plikami, nie ma żadnego problemu.
    Hmm, ciekawe: You cannot move hiberfil.sys. Because the Hibernate File must be readable by the bootloader, it must be stored on a specific sector of the hard drive, on the primary system partition. It cannot be moved.

Domyślnie

konfigurowane 3 lata temu :/
    pewnie masz rację.
    sprawdzę w domku.
    jeśli tak jest, to w tym co na systemowej partycji jest także plik hibernacji - 4GB
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Wiesz, bo wyjdzie ze Twoj W7 ma 6GB, z czego 8 to plik hibernacji

Domyślnie

Wiem, ze walkowalismy na forum temat pliku hibernacji, ale mozna go bylo wylaczyc tylko i wtedy zyskiwalo sie kilka GB.....

Strona 58 z 338 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów