Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Morze w B&W

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    Poprawiona wersja zdecydowanie lepsza, i nie ma się co obrażać jak panowie zamiast słodzić, napiszą prawdę, wytkną błędy. Jak widać poskutkowało, bo przynajmniej dystorsję poprawiłeś! Co natomiast kuleje, to obróbka, ciągle jest sporo do poprawienia.

Wszystkiego najlepszego kolego
    Ale gdzie ja napisałem, że mam coś przeciwko wytykaniu błędów? Wręcz przeciwnie, po to umieściłem tutaj moje zdjęcie i bardzo jestem za wszystkie sugestie wdzięczny Jedyne, co mnie zdziwiło, to forma, w jakiej pierwszego posta napisał Kulten. Natomiast na pewno się z tego powodu na nikogo nie obrażam.

I wzajemnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EONOnly Zobacz posta
    Jedyne, co mnie zdziwiło, to forma, w jakiej pierwszego posta napisał Kulten.
    Pan Kulten

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kulten Zobacz posta
    Pan Kulten
    No tak, zapomniałem.

Czy kadr w tej drugiej wersji (oprócz tego, że zapomniałem wyrównać horyzont) jest wg Ciebie akceptowalny? Chodzi mi bardziej o proporcje niż temat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EONOnly Zobacz posta
    No tak, zapomniałem.

Czy kadr w tej drugiej wersji (oprócz tego, że zapomniałem wyrównać horyzont) jest wg Ciebie akceptowalny? Chodzi mi bardziej o proporcje niż temat.

Lepiej by grał po przycięciu do 2:1 czyli ładniej do twarzy byłoby mu w ujęciu panoramicznym bez tego dołu, który za dużo dobrego do kadru nie wnosi.

Iwek_22
    Gość

Domyślnie

Pierwsza wersja jak najbardziej naturalna jest - niejednokrotnie widziałem tak to miejsce, szczególnie po zabawie sylwestrowej
    A tak na poważnie, po wyprostowaniu jest fajnie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów