Szukaj
D300 / MB-D10 / S 10-20 / N 17-55 2.8 / N 80-200 2.8 AF-S / N 300 2.8 AF-I / TC-1.4 II/ SB-800
www.fotoryzacja.pl - forum fotografii motoryzacyjnej
Kurcze... też muszę sobie takie 18 - 70 z rentgenem sprawić.
A zdjęcia super. Podoba mi się szóstka no i rentgenowska ósemka.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
pomysł z ósemką świetny, ogólnie cała seria milutka, a i obiekt (mimo całej mej awersji do bmw) niezgorszy![]()
6 mi sie podoba, taka troche inna. Reszta, rowniez dobra, pasuje do magazynow auto moto.
Nikt mnie nie rozumie ...![]()
Fajne, stylowe.
PS.BMW - Będziesz Miał WydatkiZamieszczone przez bms
![]()
1 i 3 pokazuje jak miazdzaco i na dobre zmienil sie nowy model... nowa 5 jest super! Dobrze ze drechow jeszcze na nia nie stac![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Ostatnio w teście, bodajże nowej trójki, w TVN Turbo w minusach samochodu podali: "Nadmierne zainteresowanie ze strony łysej młodzieży"![]()
Ja tam jestem fanem starej M5-tki. To była kwintesencja BMW - dyskretny, smukły, elegancki sedan ze stadniną 400 koni pod maską. Bez wieśnicakich spojlerków, owiewek, chrap i tym podobnych pedalskich utensyliów... Ta nowa ma mz. zbyt ciężką bryłę. Doceniam odważny design, ciekawe gry form, przetłoczeń, odważną linię itd. - ale całość jest optycznie zbyt ciężka i wulgarna, jako rzeźba nowoczesna to mi się podoba, jako samochód na drodze - już nie bardzo...
Skontaktuj się z nami