Szukaj
ogolnie nie jestem fanem tej marki ale ta 5 podoba mi sie wlasnie za to co Tobie sie nie podobaciezka, odwazna, agresywna... Nie bede pisal tu o dżojsticzkowym ustawianiu mocy itp co dyskwalfikuje ten pojazd u mnie i NIE KUPILBYM JEJ co nie zmienia faktu ze jest zaje*ista wizualnie!!!
Niech moc bedzie z wami
edit:
aha, tylko skoro mi sie podoba ten model za to ze sie wyroznia z tlumu to nie znaczy ze jestem fanem 'ozdabiania' samochodu z zewnatrz... Prosze tak sobie nie myslecNie jestem zadnym tuningowcem z furczacym spoilerem!!!
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
3 i 6 mi się najbardziej podobają.
Coś fajne furki na forum ostatnio obrodziły.
D610 20,35,50,85/1.8G 70-200/4G SB500 GR LX100
Dobre foty. Dwójka bardzo mi się podoba.
heh, chyba wiem co masz na myśli, również uważam, że M5 powinno być jak każda zwykła piątka tylko z 400 konikami, niestety jednak zawsze było na drugim miejscu : ) dla mnie 100% przedstawicielem takiego stylu [i jednocześnie wielką miłością :P ] jest koniecznie czarny Jaguar XJR [x308 bo ten najnowszy to też taki jakiś napompowany] ehh pomarzyć.. ale w zasadzie za kilka ładnych latek będzie można zanabyć takiego za bezcen : ]
kto nie bardzo wie o co mi chodzi to to być może przybliży: używany xjr/m5 - ~80k zł, benzyna - 150 zł, wyraz twarzy łysego dzieciaka bansującego w obwieszonym jak choinka Golfie GTI znikającego w tumanach kurzu i tylnym lusterku podczas 'próby' spod świateł - bezcennyno..
![]()
Skontaktuj się z nami