W Twoim stylu, wykonanie, perfekcyjne, bardzo fajne kolory......
Horyzont rozprasza....wyglada dziwnie, ale po tym jak zobaczylem inne ujecie z tego miejsca to juz chyba wiem skad taki wyglada i uznam, ze jest to wytlumaczone![]()
Szukaj
W Twoim stylu, wykonanie, perfekcyjne, bardzo fajne kolory......
Horyzont rozprasza....wyglada dziwnie, ale po tym jak zobaczylem inne ujecie z tego miejsca to juz chyba wiem skad taki wyglada i uznam, ze jest to wytlumaczone![]()
Nikon http://greg77.com/
Super swiatlo, bardzo dobra kolorystyka i ilos detalu. Z ta linia horyzontu, to raz mam tak, ze mi pasuje a raz bym wolal troche mniej zarysowana. Ogolnie bardzo dobra fota.
Witamy spowrotem.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Brakowało Ciebie tutaj
Miło będzie delektować się Twoimi pięknymi pracami
Bardzo ładne foto.
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
fantastyczne kolory
d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk
Wow, fajnie Cie tu znowu widzieć...![]()
Praca rewelacyjna, 100% sterylności, można robić przeszczep serca
Pozdrawiam
Jak wchodziłem, to patrząc, że Twoje spodziewałem się wymiatacza. Bardzo fajne kolory, no i te kamulce. Wyszło tak fajnie minimalnie. Powiesiłbym u siebie![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Moim zdaniem to w cale nie jest udane zdjęcie, jak na Twoje możliwościPrzede wszystkim widać różnicę w jasności pomiędzy niebem i wodą - jest zbyt duża mz. przez co ogólny efekt potęguje wrażenie sztuczności.
Dzięki za pokładaną wiarę i cieszę się, że jednak nie zdołałeś się powstrzymać hihi.
Różnica w janości między niebem a wodą to już nie moja sprawka acz samej natury. Mój błąd wynika tylko z poprawienia natury na rzecz zlikwidowania rozmazanego długim czasem horyzontu. Nie będę się tu posiłkował RAWem więc trza mi zaufać.
Ale przyznam tym Wszystkim rację, że horyzont jest za ostry.
Skontaktuj się z nami