Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Devil Mood

Domyślnie

W Twoim stylu, wykonanie, perfekcyjne, bardzo fajne kolory......
    Horyzont rozprasza....wyglada dziwnie, ale po tym jak zobaczylem inne ujecie z tego miejsca to juz chyba wiem skad taki wyglada i uznam, ze jest to wytlumaczone

Domyślnie

Super swiatlo, bardzo dobra kolorystyka i ilos detalu. Z ta linia horyzontu, to raz mam tak, ze mi pasuje a raz bym wolal troche mniej zarysowana. Ogolnie bardzo dobra fota.
    Witamy spowrotem.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Brakowało Ciebie tutaj

Miło będzie delektować się Twoimi pięknymi pracami

Bardzo ładne foto.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

fantastyczne kolory
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Domyślnie

Wow, fajnie Cie tu znowu widzieć...

Praca rewelacyjna, 100% sterylności, można robić przeszczep serca

Pozdrawiam

Domyślnie

Jak wchodziłem, to patrząc, że Twoje spodziewałem się wymiatacza. Bardzo fajne kolory, no i te kamulce. Wyszło tak fajnie minimalnie. Powiesiłbym u siebie
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Moim zdaniem to w cale nie jest udane zdjęcie, jak na Twoje możliwości Przede wszystkim widać różnicę w jasności pomiędzy niebem i wodą - jest zbyt duża mz. przez co ogólny efekt potęguje wrażenie sztuczności.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Moim zdaniem to w cale nie jest udane zdjęcie, jak na Twoje możliwości Przede wszystkim widać różnicę w jasności pomiędzy niebem i wodą - jest zbyt duża mz. przez co ogólny efekt potęguje wrażenie sztuczności.
    Dzięki za pokładaną wiarę i cieszę się, że jednak nie zdołałeś się powstrzymać hihi.

Różnica w janości między niebem a wodą to już nie moja sprawka acz samej natury. Mój błąd wynika tylko z poprawienia natury na rzecz zlikwidowania rozmazanego długim czasem horyzontu. Nie będę się tu posiłkował RAWem więc trza mi zaufać.

Ale przyznam tym Wszystkim rację, że horyzont jest za ostry .

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów