Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Devil Mood

Domyślnie

stara miłość nie rdzewieje , .... no i słoneczko wyszło ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Kadr, kolory - nie mam pytań, ale horyzont w/g mnie trochę za ostro zarysowany.
    Tak, horyzont trochę boli, ale nie ma co wybrzydzać, bo jest bardzo dobrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Kadr, kolory - nie mam pytań, ale horyzont w/g mnie trochę za ostro zarysowany.
    Zawsze lubiłem na ostro i tak też pozostało .

Dzięki za pozytywny odzew.

Małą pomyłkę popełniłem w dacie, otóż winna być wiosna 2011.

Domyślnie

nie no... generalnie nienajgorsze foto...

... świetne
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

mz za ostro horyzont i za dużo dołu (tak 1,5 do 2 cm), ale ja tam się nie znam

...a poza tym fota na twoim wysokim poziomie Marcinie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    mz za ostro horyzont i za dużo dołu (tak 1,5 do 2 cm), ale ja tam się nie znam
    To było wskazywało na kwadrat ze zmiękczonym horyzontem .

Dzięki.

Domyślnie

Horyzont, połączenie nieba z oceanem wprowadza dysonans, wygląda zbyt graficznie i sztucznie. Ale! Ale poza tym praca jest niesamowita. To światło (na swój użytek nazywam takie studyjnym) zabiera nas w inny świat. Nierealny. Dla mnie jedna z lepszych Twoich produkcji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tormentol Zobacz posta
    Horyzont, połączenie nieba z oceanem wprowadza dysonans, wygląda zbyt graficznie i sztucznie. Ale! Ale poza tym praca jest niesamowita. To światło (na swój użytek nazywam takie studyjnym) zabiera nas w inny świat. Nierealny. Dla mnie jedna z lepszych Twoich produkcji.
    To świałto o którym piszesz udało mi się zastać raptem tylko kilka razy. Co do zaś tego nieszczęsnego horyzontu i sztuczności spójrz na zdjęcie mojego kolegi, który stał wtedy obok mnie: link. Mam nadzieję, że nie będzie miał mi tego za złe.

Ale cieszę się, że ogólnie sie podoba .

Domyślnie

A i ja potwierdzę wersje Marcina bo stałem nad nimi i przeklinałem na czym świat stoi, ze niebo jest cale zachmurzone.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

witaj Marcinie, naprawdę miło jest ponownie zobaczyć Twoje prace - dla mnie Rewelacja, trzeba robić wiele i długo zdjęcia żeby zdać całkowicie zdać sobie sprawę z poziomu jaki osiągnąłeś, nic mi tutaj nie przeszkadza, wszystko kupuję, jest świetnie pozdrawiam

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów