stara miłość nie rdzewieje, .... no i słoneczko wyszło ....
![]()
Szukaj
stara miłość nie rdzewieje, .... no i słoneczko wyszło ....
![]()
nie no... generalnie nienajgorsze foto...
...świetne
![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
mz za ostro horyzont i za dużo dołu (tak 1,5 do 2 cm), ale ja tam się nie znam
...a poza tym fota na twoim wysokim poziomie Marcinie![]()
Horyzont, połączenie nieba z oceanem wprowadza dysonans, wygląda zbyt graficznie i sztucznie. Ale! Ale poza tym praca jest niesamowita. To światło (na swój użytek nazywam takie studyjnym) zabiera nas w inny świat. Nierealny. Dla mnie jedna z lepszych Twoich produkcji.
To świałto o którym piszesz udało mi się zastać raptem tylko kilka razy. Co do zaś tego nieszczęsnego horyzontu i sztuczności spójrz na zdjęcie mojego kolegi, który stał wtedy obok mnie: link. Mam nadzieję, że nie będzie miał mi tego za złe.
Ale cieszę się, że ogólnie sie podoba.
A i ja potwierdzę wersje Marcina bo stałem nad nimi i przeklinałem na czym świat stoi, ze niebo jest cale zachmurzone.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
witaj Marcinie, naprawdę miło jest ponownie zobaczyć Twoje prace - dla mnie Rewelacja, trzeba robić wiele i długo zdjęcia żeby zdać całkowicie zdać sobie sprawę z poziomu jaki osiągnąłeś, nic mi tutaj nie przeszkadza, wszystko kupuję, jest świetniepozdrawiam
Skontaktuj się z nami