Szukaj
D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
"- Po co wasze swary głupie,
- Wnet i tak zginiemy w zupie!" J. Brzechwa
no wlasnie.. ocenianie - przeszedl na canona i nie robi lepszych zdjęć haha ale gupi myslal ze bedzie teraz lepiej - no jest dla mnie dziwaczne. Niedzwiedz Ty sie nie przejmuj i cykaj dalejmoze sie nie polepszylo -nie mi to oceniac, nie widzialem wczesniejszych prac- ale jest na dobrym poziomie i zdjecia robisz ciekawe.
nie RAF, ja przeszedlem z coolpixa na d80 z mysla ze sie czegos naucze a nie z mysla ze teraz bede mial taaaakie zdjeciaa TEN canon czy TAMTEN to wygoda obslugi i koncowe procentowo rozne szczegoly techniczne, nie mają wplywu na kadr wybor scenerii swiatla i nie sadze zeby roznily sie jakos od zdjec wykonanych nikonem, one są Niedziedziowe a nie Canonowe.
Pozdrawiam, Kac
przypominam mialem 3 caNONY W TYM 2 CYFROWE, 2 nikony jedno fuji, zmiana jest poprostu inwestycja w sprzet ktory posluzy ze 2-3 lata zanim nie odchowam dzieciaka ktry przylezie jakos w lato, wcale nie liczylem ze zostane odrazu super art ja wiem ile moge i jak moge robic zdjecia
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
dla mnie nie ważne czym ...
świetnie jak zawsze , każde
Pozdrawiam![]()
oj niedźwiedź, niedźwiedź chyba się trochę spieszyłeś, co?
troche poganiali i ludzie i czas tak to jest nikt nie rozumial dlaczego chcialem tam siedziec ze 4 godziny![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Mają swój klimat, szczególnie nr 3. Jestem na tak... znaczy: yes, yes, yes![]()
Skontaktuj się z nami