Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Twierdza Torun

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAF Zobacz posta
    Od kiedy przeszedłeś na Canona nie robisz póki co lepszych zdjęć...
    a przejscie do innego systemu ma cos gwarantowac zapewniac czy ulatwiac? a jak by te byly robione nikim to co, byly by w odczuciu dobre? nie rozumiem tego stwierdzenia..
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kacper_84 Zobacz posta
    a przejscie do innego systemu ma cos gwarantowac zapewniac czy ulatwiac? a jak by te byly robione nikim to co, byly by w odczuciu dobre? nie rozumiem tego stwierdzenia..
    Osobiście to I don't give a f... czy zdjęcie robione Nikonem, Canonem czy pudełkiem od butów. Patrzę się na zdjęcie a nie na producenta aparatu...

Domyślnie

no wlasnie.. ocenianie - przeszedl na canona i nie robi lepszych zdjęć haha ale gupi myslal ze bedzie teraz lepiej - no jest dla mnie dziwaczne. Niedzwiedz Ty sie nie przejmuj i cykaj dalej moze sie nie polepszylo -nie mi to oceniac, nie widzialem wczesniejszych prac- ale jest na dobrym poziomie i zdjecia robisz ciekawe.
    J. Brzechwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kacper_84 Zobacz posta
    Kacper, jak ktoś przechodzi na TEGO Canona, to z myślą (często złudną), że będzie robił jeszcze lepsze (jakościowo) zdjęcia. Nie wierzysz, że tak jest?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAF Zobacz posta
    Kacper, jak ktoś przechodzi na TEGO Canona, to z myślą (często złudną), że będzie robił jeszcze lepsze (jakościowo) zdjęcia. Nie wierzysz, że tak jest?
    nie RAF, ja przeszedlem z coolpixa na d80 z mysla ze sie czegos naucze a nie z mysla ze teraz bede mial taaaakie zdjecia a TEN canon czy TAMTEN to wygoda obslugi i koncowe procentowo rozne szczegoly techniczne, nie mają wplywu na kadr wybor scenerii swiatla i nie sadze zeby roznily sie jakos od zdjec wykonanych nikonem, one są Niedziedziowe a nie Canonowe.

Pozdrawiam, Kac
    J. Brzechwa

Domyślnie

przypominam mialem 3 caNONY W TYM 2 CYFROWE, 2 nikony jedno fuji, zmiana jest poprostu inwestycja w sprzet ktory posluzy ze 2-3 lata zanim nie odchowam dzieciaka ktry przylezie jakos w lato, wcale nie liczylem ze zostane odrazu super art ja wiem ile moge i jak moge robic zdjecia
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Madziulek
    Gość

Domyślnie

dla mnie nie ważne czym ...

świetnie jak zawsze , każde

Pozdrawiam

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

oj niedźwiedź, niedźwiedź chyba się trochę spieszyłeś, co?

Domyślnie

troche poganiali i ludzie i czas tak to jest nikt nie rozumial dlaczego chcialem tam siedziec ze 4 godziny
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Mają swój klimat, szczególnie nr 3. Jestem na tak... znaczy: yes, yes, yes

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów