Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Kasia

Domyślnie

o - no teraz juz widze 4, wiec moja poprzednia numeracja sie nie liczy wciaz najbardziej podoba mi sie 3 (to na zmarszczonej wodzie ) i wciaz bokeh na 4 jest "taki se" ;p (chociaz na co jak na co, ale na to czesto fotograf wplyw ma tez "taki se, a kadr oczywiscie na bw fajniejszy) dwojki wczesniej nie widzialem - kadr i paw przednie, ale do samej pozy nie jestem przekonany do konca...

a btw: czegos drazliwy w temacie nieostrosci?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    o - no teraz juz widze 4, wiec moja poprzednia numeracja sie nie liczy wciaz najbardziej podoba mi sie 3 (to na zmarszczonej wodzie ) i wciaz bokeh na 4 jest "taki se" ;p (chociaz na co jak na co, ale na to czesto fotograf wplyw ma tez "taki se, a kadr oczywiscie na bw fajniejszy) dwojki wczesniej nie widzialem - kadr i paw przednie, ale do samej pozy nie jestem przekonany do konca...

a btw: czegos drazliwy w temacie nieostrosci?
    zart z tym drazliwy......i faktycznie ten bokeh jak na vr-a dosc cienki (generalnie to tele pieknie rozmywa)
    co do pozy z pawiem, tez nie do konca, ale wybralem w/g mnie najfajniejsza poze, ze stojacych - za duza roznica w wielkosci, z kucajacych to najfajniejsze...ale pokaze pozniej inne...moze tylko dla mnie najfajniejsze
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

to ostatnie zdjęcie podoba mi się najbardziej
    powinieneś pokazać je od razu

Domyślnie

Radosne wiosenne zdjęcia

Oszczędny w słowach Awatar piotrowm
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Optuję za 2. Jak dla mnie najbardziej wiosennie. Kadrowanie też git - dużo przestrzeni wokół modelki - "oddy-
    cha wiosną"

Domyślnie

ja jeszcze czuje zimno !!!!
    fotki jak najbardziej na + nawe 2x+. grunt to inwencja
    raszplum raszpalinelium antinazizmum plum

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Z calej serii podoba mi sie czworka zarowno w kwadracie jak i w oryginale.

Domyślnie

najbardziej chyba trójka mi się podoba, tak sobie na to zdjęcie patrzę i mam wrażenie, że kompletne jest. Nic nie brakuje. Oryginał czwórki też świetny
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

najlepsze jest 4 - wersja cz-b czy kolor mniej istotne. Za naturalność. Pozostałe są sztuczniejsze
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów