Szukaj
modelka, stylizacja i ogolnie pomysl na sesje na +. kadry tez mi sie podobaja (no, 2 ucialbym z lewej). na 1 jednak mi czegos brakuje - z miny i pozy wynika ze mialo byc tak lekko i zwiewnie jakos - moim zdaniem gdzies to umknelo. 2 imho najfajniesza - o ewentualnym przycieciu juz wspomnialem. na 3 moim zdaniem bokeh raczej z tych brzydkich, a modelka ginie na tle calosci - moze probowac ja bardziej uwydatnic w pp?...
generalnie moim zdaniem przyzwoicie - brak wielkim minusow, ale i bez wzbudzania nadmiernych emocji... (chociaz moze 2 sie wyroznia, bo i swiatlo zagralo i poza i mina modelki...)
pozdr
Podoba się, głównie za pomysł, ale na samą myśl, że w taki wiosenny ale jednak ZIĄB ganiałeś po trawie bosą i półnagą.... brrrr.... Nie jest lekko pięknym i fotogenicznym kobietom na tym świecie![]()
A poza tym najbardziej to chyba jedynka... (i ostatnie po przycięciu)
No cóż ... j/w - modelka cudo.
Podoba się![]()
D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1
pięknie
tylko 2 imho dość dziwna.. i brzuszek troszkę niekorzystnie wyszedł
a poza tym bardzo..bardzo mi się podoba![]()
bardzo fajna sesja, widac ze dopiete na ostatni guzik![]()
D7200
eee...maly zonk: bo widze 4 numerki i 3 zdiecia, jak powinno byc?
sa 4 foty, na trojce przypatrz sie dokladniej, to nie bokeh tylko dziewcze na tle wody zmarszczonej lekkim zefirkiem stoi, nie czepiaj sie o bokeh bo drazliwy na ten temat jestem
![]()
dzieki za komenty sesje podzielilem na kilka tematow, wiec jeszcze Kasie zobaczycie
Sebastiann: glownie za sprawa Kasi, ja tylko przyjechalem do W-wy i nawet miejscowki nie znalem, ale 7h sesji zrobilo swoje
![]()
Pozdrówka Jacek ....
ekstra !!!!
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Skontaktuj się z nami