Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: chatka

Domyślnie

Suchus i GDN
    każdą uwagę analizuję i rozważam - więc Wasze też
    Oryginalna fotka była niedoświetlona i zamglona więc moje wysiłki skierowałem aby "odzyskać" światło - na drugim zdjęciu widać jakie zmiany wprowadziłem do oryginału. Ta "nienaturalna" góra wygląda tak ponieważ wyższe partie były już oszronione lub wręcz ośnieżone. Wszystko dokonywało się przed zachodem słońca ale generalnie było pochmurno choć co chwilę słońce pokazywało się większymi lub mniejszymi partiami.

Tu są dodatkowe fotki owej chatki - stosowałem praktycznie te same ustawienia (nasycenia, kontrastu, jasności, krzywej) ale dopiero przy fotce 3 tak naprawdę uchwyciłem mocniejsze słońce. No i widać, że ta góra jest po prostu "siwa"

ps.
    te dwa zdjęcia poniżej pokazałem już wcześniej w dziale wspomnień z jesiennego pleneru naszego forum ale daję je jeszcze raz aby łatwiej zerknąć na wszystko razem

2.

3.
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Hmmmm. Te 2 zdjęcia bez zarzutu Podobają się bardzo. Jednak w tym wcześniejszym zdecydowanie coś mi nie gra tak jak napisałem. Może to wina mojego umęczonego monitora z którego obecnie z musu korzystam.

Domyślnie

A ja sugerowałbym tu bardziej dział "Krajobraz"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółty Zobacz posta
    A ja sugerowałbym tu bardziej dział "Krajobraz"
    Faktycznie!
    Masz Kolego rację absolutną - jak szukałem właściwego działu to wydało mi się że Przyroda i Krajobraz są połączone pod jednym szyldem "Przyroda Krajobraz"
    Cóż przypadłości upływających lat: i wzrok nie ten i pamięć zawiodła (kiedyś już próbowałem sił w Krajobrazie)

Jeśliby Moderator tego działu mógł przenieść ten wątek do właściwej lokacji to byłbym niezmiernie wdzięczny...

Przyrodo - wybacz
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów