Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: chatka

Domyślnie chatka

ech dawno nie wsłuchiwałem się w Wasze uwagi

.
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Niestety obróbka zjechana... Kolory walą po oczach swą nienaturalnością.

Domyślnie

Dla mnie bomba - zarówno kadrowo jak i obróbkowo. Świetna praca. Wygląda jak malowane

Domyślnie

Kolory nie za dobre i chyba trochę przeostrzone.
    Chińczyk sprzedał dusze diabłu - po tygodniu się zepsuła.

Domyślnie

lordjoker - dzięki za dobre słowo

TMB Pafik
    co do kolorów i obróbki w tym zakresie:

... jak widać ruszyłem tu i ówdzie suwakami ale ja oceniam to jako znikomą ingerencję (obróbkę?) - a jakie jest Wasze zdanie teraz, gdy widzicie co zrobiłem ze zdjęciem?
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Co to za program do obróbki NEFów ??
    Nikon D80 | N 18-70 | N 70-300 VR | S 105 macro | SB-800 |

Domyślnie

capture one firmy phase one
    .

Domyślnie

A która wersja? Czy jesteś zadowolony z szybkości działania tego programu?
    Nikon D80 | N 18-70 | N 70-300 VR | S 105 macro | SB-800 |

Domyślnie

6.3.2 (chyba 2 na końcu albo może 3 nie pamiętam a program w domu ) Wersja Express, testuję też wersję Pro - nie odczuwam różnic między działaniem obu wersji a ich szybkość jak dla mnie ok. Brak /subiektywnie odczuwanych/ objawów zamulenia czy mielenia . Trochę dłużej uruchamia/wczytuje się wersja Pro ale to już zaakceptowałem.

Sprzęt: czterordzeniowy intel [email protected]; RAM 8 Gb, system i program Capture w 64 bitach
    .

Domyślnie

Góra kadru wygląda szczególnie nienaturalnie. Popracuj nad obróbką bo kadr bardzo ciekawy. Oczywiście nie stwierdzam, że jest jakoś wybitnie nietrafiona obróbka, a tylko wymaga drobnych porpawek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów