Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Twierdza Torun

Domyślnie Twierdza Torun

Pare z urlopu niestety przejezdzajac przez Torun widzialem wiele fajnych fabryk do eksploracji mi niestety zezwolono na twierdze (bylem jeden dzien w toruniu)

1

2

3

4
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie cz2

5

6

7

P.S. jeszcze kilka wiecej na moiej stronie www

Domyślnie

Skusiłeś mnie do podzielenia się opinią - pierwszy sukces.

Sądzę, że bardzo dobrze udało się Tobie oddać klimat. Zdjęcia mnie wciągnęły. Każde z nich jest interesujące.
    "Nieostrość" to CECHA obrazu a nie wada!
    http://www.dg.art.pl

Domyślnie

dzieki dominik77 za opinie ,a reszta ludkow spi ? rozumiem jestem juz prekletym canoniarzem ;(

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Nie wiem czy to jest to, ale na 99% to jest to. Pilnowałem tej twierdzy na służbie wartowniczej jak byłem w Toruńskim SPR. Obchodziłem tą twierdzę naokoło kilka razy aby nie zasnąć, ale i tak w końcu znudziło mi się to, więc wlazłem do jednej z tych wnęk i tam sobie przysnąłem. Dobrze że oficer inspekcyjny mnie tam nie znalazł bo bym był dużym kłopocie.
    Pamiętam nawet nazwiska: komendantem SPR był major Fiedor, jego zastępcą kapitan Garstka, a szefem był chorąży Kamiński. Każdy z nich to był niezły chlej. Było to 22 lata temu. Uff, przywołałeś wspomnienia tym reportażem!

Domyślnie

Nietety, zadne mnie nie rusza
    B/W rowniez mi nie pasuje, jak dla mnie na sile, by zatuszaowac przecietne kadry.
    Dcośtam + Fcośtam + NIKKORcośtam

pebees
    Gość

Domyślnie

Już Ci mówiłem.. to Twoje 5de jest do de.. nawet koorowej fotki się nie da zrobić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    dzieki dominik77 za opinie ,a reszta ludkow spi ? rozumiem jestem juz prekletym canoniarzem ;(
    niepotrzebnie starasz się dorobić ideologię do popełnionych fotek (chyba, że w celach marketingowych). Od kiedy przeszedłeś na Canona nie robisz póki co lepszych zdjęć, ani kadrowo, ani jakościowo. Stąd taki, a nie inny odzew na tę serię. Gdybyś nie próbował robić na siłę z siebie ofiary, też bym nie wypowiedział się w tym topicu, bo zdjęcia po prostu nie robią większego wrażenia.
    Btw, to ciekawy jestem, czy robiłeś już coś szerokiego tamronem ...

Domyślnie

1, 3 i 7 - super klimat. cała seria przyjemna w odbiorze. i super, że BW ;]
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

Domyślnie

no w sumie to moze i RAf ma racje

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów