Szukaj
Skusiłeś mnie do podzielenia się opinią - pierwszy sukces.
Sądzę, że bardzo dobrze udało się Tobie oddać klimat. Zdjęcia mnie wciągnęły. Każde z nich jest interesujące.
dzieki dominik77 za opinie ,a reszta ludkow spi ? rozumiem jestem juz prekletym canoniarzem ;(
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Nie wiem czy to jest to, ale na 99% to jest to. Pilnowałem tej twierdzy na służbie wartowniczej jak byłem w Toruńskim SPR. Obchodziłem tą twierdzę naokoło kilka razy aby nie zasnąć, ale i tak w końcu znudziło mi się to, więc wlazłem do jednej z tych wnęk i tam sobie przysnąłem. Dobrze że oficer inspekcyjny mnie tam nie znalazł bo bym był dużym kłopocie.
Pamiętam nawet nazwiska: komendantem SPR był major Fiedor, jego zastępcą kapitan Garstka, a szefem był chorąży Kamiński. Każdy z nich to był niezły chlej. Było to 22 lata temu. Uff, przywołałeś wspomnienia tym reportażem!![]()
Nietety, zadne mnie nie rusza
B/W rowniez mi nie pasuje, jak dla mnie na sile, by zatuszaowac przecietne kadry.
Dcośtam + Fcośtam + NIKKORcośtam
Już Ci mówiłem.. to Twoje 5de jest do de.. nawet koorowej fotki się nie da zrobić![]()
niepotrzebnie starasz się dorobić ideologię do popełnionych fotek (chyba, że w celach marketingowych). Od kiedy przeszedłeś na Canona nie robisz póki co lepszych zdjęć, ani kadrowo, ani jakościowo. Stąd taki, a nie inny odzew na tę serię. Gdybyś nie próbował robić na siłę z siebie ofiary, też bym nie wypowiedział się w tym topicu, bo zdjęcia po prostu nie robią większego wrażenia.
Btw, to ciekawy jestem, czy robiłeś już coś szerokiego tamronem ...
1, 3 i 7 - super klimat. cała seria przyjemna w odbiorze. i super, że BW ;]
D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
"- Po co wasze swary głupie,
- Wnet i tak zginiemy w zupie!" J. Brzechwa
no w sumie to moze i RAf ma racje
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Skontaktuj się z nami