Szukaj
Czy ktoś może w 100% potwierdzić, że kod do C1 LE dołączany do Sandiska można aktywować po 1 kwietnia?
Kupiłbym tę kartę ze względu na C1, ale nie mam pewności, czy kod zadziała.
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
No tak później dopiero przeczytałem instrukcję wymiany plików.....
pomozecie mi z programem RawShooter
zapowiada sie fajnie ale nie czyta mi nef'ów
czy to możliwe ze trzeba cos gdzies usunąć przekopiowac? jakis plugin?
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
njght_84 ale jaki masz aparat? Nefów z D80 nie czyta i pewnie z nowszych body też
pozdrawiam Piotr
np d1
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
Hello world!
(mój pierwszy wpis na forum)
Njus z oficjalnej strony:
"Please note that the discounted Capture One LE to PRO upgrade is valid until March 2007."
http://www.phaseone.com/Content/Soft...anDiskActivate
Czytając/tłumacząc to wprost:
"Proszę zauważyć, iż objęty rabatem upgrade Capture One LE do PRO jest ważny do marca 2007.
Wychodzi na to, że skończyła się 15% zniżka na PRO, ale wersję LE można zarejestrować do wyczerpania zapasów promocyjnych pudełek.
W Polsce Capture One diluje AC&C Ltd. Jutro do nich zadzwonię i się dopytam![]()
pozdrawiam, Piotr
Czytając następne wątki zorientowałem się, że taki bardzo odkrywczy nie byłem.![]()
Władca Pixeli odwalił dobrą robotę tu
Tak czy inaczej przyzwoite narzędzie do RAWów nadal można posiąść razem z kartą.
pozdrawiam, Piotr