a karteczka jest z numerem seryjnym ?
na niej masz wsio napisane, program trzeba sciagnac.
Szukaj
a karteczka jest z numerem seryjnym ?
na niej masz wsio napisane, program trzeba sciagnac.
Nikon
Program ściągasz po rejestracji na stronie producenta phase one. Musisz sie spieszyć, bo promocja tylko do końca marca.
Poprawiam się. W innym miejscu na forum piszą, że promocja jeszcze pociągnie dłużej.
Z darmowych wywoływaczy dla osób, które totalnie się nie znają to PICASA
Niezbyt wiele opcji, ale obsługa uproszczona, do granic możliwości - wystarczy wybierać co program ma poprawić i jak mocno. Nadto bardzo szybki... jednak chyba nie po to kupuje się DSLRa żeby potem nie wykorzystać wszystkich jego możliwości
N.50 1.8D, N.85 1.8d, T.12-24, N.18-200VR, SB 800, mieszek, MF 55 PROB, T.17-50, Speedlite 55EX, 70-200 2.8L
art-74 heh, wcześniej nie widziałem na oczy Picasa, teraz zassałem i się pobawiłem chwilę. Wygląda bardzo przyjemnie![]()
picasa robi masakre z nefa. mily do podgladania i katalogowania i wystawiania do sieci, niemniej nie nadaje sie zeby z nefa zrobic porzadna fotke. niestety.
podpis nieczytelny
a adobe elements 5 ? Ściągnołem ze strony producenta wersję TRY /trial/ i pomimo że ma wtyczkę Camera Raw, pokazał FIGĘ! nie był łaskaw podjąć współpracy.... ktoś miał do czynienia z tym programikiem?
HA!!!! właśnie tak zrobiłem! i FIGA! nie współpracuje! OOO!
Skontaktuj się z nami