Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    publisher z ofisa...
    Mam Publisher w offisie 2010 ale kalendarz jest tylko rok do przodu czyli 2011
    Moze da się ściągnąć z sieci, fajnie by było. A żeby wszystko robić samemu trzeba baardzo chcieć i mieć na to czas...

Domyślnie

Gotowe szablony można pobierać z netu, Word, Publisher, Excel

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cosnek Zobacz posta
    Mam Publisher w offisie 2010 ale kalendarz jest tylko rok do przodu czyli 2011
    Moze da się ściągnąć z sieci, fajnie by było. A żeby wszystko robić samemu trzeba baardzo chcieć i mieć na to czas...
    No strasznie duzo trzeba miec tego czasu i bardzo musi sie chciec. Ja kalendarz mam jeden (z imionami). Typowe kalendarium do kalendarza trojdzielnego. Co roku drukuje na jego podstawie kilka kalendarzy dla firm. Przerobienie kalendarium na nastepny rok, to jakies 15 minut pracy (a przygotowanie pod konkretna firme (zmiana kolorystyki, krojow pisma, etc.) -- to okolo jednej minuty). Podobnie jest z prostymi kalendariami (bez miesiecy), jak np. do kalendarza Nikoniarzy -- tu przerobka na kolejny rok, to max 10 minut. Jesli to jest tak duzo czasu, to powtorze -- dziwie sie, ze chce Wam sie w ogole zdjecia robic.
    Ostatnio edytowane przez stig ; 22-11-2011 o 08:40
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Może ta strona kogoś zainteresuje klik. Można pobrać szablony np. w pdf-ie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unu Zobacz posta
    Może ta strona kogoś zainteresuje klik. Można pobrać szablony np. w pdf-ie
    Dzięki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów