Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurekb Zobacz posta
    Stig a jeśli chcesz jeszcze imiona oraz poprzedni i następny miesiąc i tygodnie to nie jest to takie proste.
    A co za roznica, czy potrzeba miec jeszcze poprzedni i nastepny miesiac? Ze 2x wiecej kopiowania i wklejania? Imiona przypiete pod dni miesiaca, tez mozna w sieci znalezc.

Cytat Zamieszczone przez jurekb Zobacz posta
    Np takie kalendarium, jeśli się nie ma generatora, wymaga dużo więcej pracy niż Ty to opisałeś!
    No ta... Juz widze, jak sobie ludzie w domu robia takie kalendarze -- potrzebne do biur, a nie dla babci, ktora chce miec kalendarz ze zdjeciami wnusi. Poza tym nikt z osob poprzedzajacych moj post nie pisal o kalendarzu z imionami. Druga sprawa, ze o ile sie orientuje -- nie istnieja takowe polskie generatory (z polskimi imionami, bazami polskich, ruchomych swiat, etc.), tak wiec i tak musisz to zrobic sam, ale zlecic firemkom, ktore powielaja samodzielnie wykonany szablon.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    No ta... Juz widze, jak sobie ludzie w domu robia takie kalendarze -- potrzebne do biur, a nie dla babci, ktora chce miec kalendarz ze zdjeciami wnusi.
    Ja właśnie sobie taki zafundowałem w 2011 roku.
    W tym roku, na 2012, chciałem zrobić sobie i wydrukować samodzielnie, ale niestety nie mogę znaleźć właśnie takiego kalendarium

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Druga sprawa, ze o ile sie orientuje -- nie istnieja takowe polskie generatory (z polskimi imionami, bazami polskich, ruchomych swiat, etc.), tak wiec i tak musisz to zrobic sam
    No właśnie niestety! Szkoda.

Domyślnie

jak wpiszesz w wujku google "Photoshop Calendar 2012 templates" to znajdziesz sporo linków i gotowych wzorców, bezpłatnych, w formacie PSD również:

tutaj tylko jeden z wielu przykładów:
    http://photographyblography.blogspot...-template.html

ten ma sporo przykładów, co prawda w Wordzie, ale gotowe, więc łatwo pozmieniać angielski na polski itp:
    http://www.calendarlabs.com/calendar...-templates.php

Domyślnie

Gotowe szablony można pobierać z netu, Word, Publisher, Excel

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów