Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Mazda 3 we mgle

Domyślnie Mazda 3 we mgle

Szybka sesja, niestety nie miałem wpływu na miejsce a nie potrafiłem sobie odmówić eksperymentalnego popstrykania na które ostatnio coraz mniej czasu
    Wyobraźcie sobie że pod kołami jest asfalt
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    make pictures, not war

Domyślnie

Jak dla mnie tylko 3 sie broni, mogles zapalic swiatla, czerwien fajnie by kontrastowala z ta mgla, kolorem auta i drogi :P
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Mi się podoba środek. No może te nogi Ci zostały ;] ( trzeba było zagłówek podnieść i dziura zrobić ) ale generalnie obróbka wyszła ładnie. Z zewnątrz przyzwoicie. Moze kadrowo nie spadłem z 3 piętra ale wstydu nie ma. Mi brakuje jasnego szkła na takie środeczki. Mogę zapytać co to za szkiełko było?
    Ostatnio edytowane przez hellix ; 22-11-2011 o 21:02
    N

Domyślnie

3 dobra szkoda że bez polara można by coś ciekawego z niej zrobić a tak jest po prostu dobra.. tyle

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hellix Zobacz posta
    [...] Mi brakuje jasnego szkła na takie środeczki. Mogę zapytać co to za szkiełko było?
    Stawiam na jakieś 14 mm na DX, nie musi być jasno
    D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd

Domyślnie

Zapomniałem napisać że to sesja pod allegro taka dosłownie w 15 minut, nie miałem czasu się zastanawiać, zdaję sobie sprawę że nie ma fajerwerków ale cieszę się też że nie ma wg. Was wstydu
    Cała sesja robiona Canonem 5D szkła to tamron 17-40/2.8-4 i canon 100/2.8.
    make pictures, not war

Domyślnie

A nie lepiej zrobić zdjęcie 10 z tylnej grzędy? Tu masakra jest...
    Z6 II | Z24-70/4 | Z85/1.8

Domyślnie

Podobają mi się bardzo 3 i 5. Wnętrze bardzo fajnie wypstrykane, szare niebo Ci tez pomogło, 10ka denerwuje:P

Kilka uwag:
    jak odsycasz niebieski - zamaskuj tablice.
    na 6ce podciągnąłbym trochę kontrast na reflektorach.
    takie zniekształcanie szerokim kątem z wysokiego punktu widzenia jak 2 i 7 mi się nie podoba. Ani to agresywne, ani ładne. Na 7ce miałeś fajne tło - znaczy się to samo co na 4, ale tam za ciasno było. niższy i szerszy kadr bym wolał ujrzeć.

Podoba mi się ta sesyjka, szału nie robi, ale jest solidnie i fajnie. No i przydałoby się kilka zdjeć detali

Domyślnie

Nie dziwi mnie ze to Tamron..., moje 10-24 pod DX też fajnie ostre jest. Szkoda, że już 17-35 nie produkują...,
    N

Domyślnie

No niestety już nie produkują, nie wiem czemu bo pod pełną klatkę obiektyw jest bardziej niż super za te pieniądze. Ciężko go dostać, ale polecam szukać
    Ostatnio edytowane przez Bust ; 23-11-2011 o 17:52
    make pictures, not war

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów