Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Pustka

Domyślnie

Ja bym napisał jeśli można i bez najmniejszej urazy dla nikogo,tak jak napisałoby się komuś z po za kręgu wzajemnej adoracji.

Dwa kilometry nieba na którym nic się nie dzieje i za mało dołu na którym też nic nie ma,co mogłoby dać główny motyw pracy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luki29 Zobacz posta
    Ja bym napisał jeśli można i bez najmniejszej urazy dla nikogo,tak jak napisałoby się komuś z po za kręgu wzajemnej adoracji.

Dwa kilometry nieba na którym nic się nie dzieje i za mało dołu na którym też nic nie ma,co mogłoby dać główny motyw pracy.
    Nie to zebym tu kogos bronil, czy byl w jakims kregu adoracji, ale tym zdaniem ktore pogrubilem, ocierasz sie juz o definicje dobrego zdjecia.

A z definicja dobrego zdjecia, jest jak dalmy na to z poezja. Albo sie czuje, albo nie...a wszelkie definicje sa tu nic nie warte.

Dla mnie powyzsze zdjecie nie jest jakies mega, ale je w pewien sposob, po czesci zwiazany z tytulem ktory zasugerowal autor, odczuwam.
    I to mi tutaj starczy.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

A z definicja dobrego zdjecia, jest jak dalmy na to z poezja. Albo sie czuje, albo nie...a wszelkie definicje sa tu nic nie warte.
    Zgadzam się z tym w 100%.

Dlatego wyraźnie napisałem w poprzednim poście tak jak napisałoby się komuś z po za kręgu wzajemnej adoracji
    Pozwoliłem sobie,tylko o napisanie pewnej mentalności na forum.

Ale nie ma,co prowadzić dalszych dywagacji na ten temat,bo po co?

Co do samego zdjęcia i bez oceny na podstawie definicji,jest nudne i go nie kupuje.

Domyślnie

luki29 bez nerwów Każdy ma prawo do własnego zdania.

Domyślnie

Zgadza się żółty i dlatego zabrałem głos
    Spoko.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów