Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Pytanie o iv.pl

maniak666
    Gość

Domyślnie Pytanie o iv.pl

Od wczoraj nie mogę się zalogować. Przy próbie logowania pojawia się 404 not found. Login i hasło na pewno ok. Kazda próba korespondencji, czy też możliwości odzyskania hasła, ewentualnie próba założenia nowego konta skutkuje w powyżej opisany sposób. Zalinkowane i wrzucone na forum foty są widoczne.
    Czy ktoś z użytkowników iv.pl ma ten sam problem? Zaznaczam że nie jestem fanem imageshacka, tak że odpowiedzi przekierowujące tam ...
    No chyba że padł iv.pl kompletnie.

Domyślnie

Cos im padło, nie mogę zdjątek od rana wrzucić.

Domyślnie

Panowie a nie usuwaja wam zdjec z iv.pl? Mi kiedys pousuwali i sie przenioslem na imageshacka, dodatkowo teraz uzywam imageloadera....bajka

Domyślnie

Usuwają. Czas widać na zmiany..

maniak666
    Gość

Domyślnie

Jakoś nie zauważyłem coby usuwali. A z imageshackiem miałem swego czasu jakieś hocki klocki i dałem sobie na wstrzymanie.

Domyślnie

co jakiś czas usuwają stare zdjęcia użytkowników "nie zarejestrowanych"
    wystarczy za darmo zarejestrować konto i tych zdjęć nie usuwają
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Przestałem korzystać z iv.pl, bo swojego czasu zauważyłem, że zdjęcia tam wrzucane mają inną kolorystykę, niż na oryginale... coś jest mącone w profilach kolorów podczas uploadu...
    Nie dziękuje - nie polecam
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Przestałem korzystać z iv.pl, bo swojego czasu zauważyłem, że zdjęcia tam wrzucane mają inną kolorystykę, niż na oryginale... coś jest mącone w profilach kolorów podczas uploadu...
    Nie dziękuje - nie polecam
    Hubert, tego nie zauważyłem, co nie znaczy że nie ma miejsca. Ja po prostu tego nie widzę. Ale może nie warto się upierac, tylko pora przeprosić z żabą...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Hubert, tego nie zauważyłem, co nie znaczy że nie ma miejsca. Ja po prostu tego nie widzę. Ale może nie warto się upierac, tylko pora przeprosić z żabą...
    Możliwe, ze coś zostało poprawione, stąd też nie widać przekłamań. Ale ja, od tamtego momentu przerzuciłem się na imageshack.us, założyłem tam konto i ... jest mi dobrze
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartos Zobacz posta
    wystarczy za darmo zarejestrować konto i tych zdjęć nie usuwają
    Nieprawda, usuwają, i to dosyć szybko, max 3 miesiące. Dlatego od roku wrzucam na imageshacka i nic jeszcze nie zniknęło, niezależnie od tego czy jest oglądane czy nie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów