Szukaj
Działa znowu. Az z ciekawości sprawdziłem to o czym piszesz. Pierwsza wrzucona fota na zarejestrowanym koncie 09-09-2010 nadal wisi. Nikt nie usuwał.
No i chyba trzeba będzie o alternatywie pomyśleć, choć ja na iv nie miałem do tej pory powodów do narzekań
Czasami usuwamy wątki z działów zdjęciowych, bo pokazuje się logo iv i informacja o braku zdjęcia. Czyli znikają. Może tylko osób niezarejestrowanych - nie wnikam, nie wiem kto ma konto, kto nie. W kazdym razie takie wątki tu sa usuwane i może dlatego się nie natknęliście na puste ikonki po fotkach.
Ja nie mam konta na imageshack, a moje zdjęcie sprzed paru lat ciągle tam są. Polecam.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
"Nieprawda, usuwają, i to dosyć szybko, max 3 miesiące."
Niezupełnie (z tego, co zauważyłem). Znikają, ale nie wszystkie i nieregularnie.
Prędzej nad serwerem nie panują, niż celowo usuwają.
Nierejestrowane za to wsiąkają regularnie.
Z logowaniem też od jakiegoś czasu nie jest najlepiej.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Przeniosłem sie z żaby, bo było za dużo klikania, ale właśnie wróciłem(wczoraj).
"Może to po prostu ja mam takiego pecha"
Spokojnie, masz tylko większego od innych...(pecha).
"Czy nie panują nad serwerem, czy usuwają celowo, to naprawdę nie ma dla mnie znaczenia, skoro zdjęć nie widać."
A pewnie, tak tylko dodałem od siebie.
seek & destroy
Ja polecam flickr'a jako alternatywę. Oprócz możliwości wklejania zdjęć na forum mamy też całkiem fajną galerie naszych zdjęć z możliwością segregowania zdjęć na kategorie. I też jest program ułatwiający upload zdjęć.
Choć Imageshack też można śmiało polecić.
"To czemu nie zainstalujesz sobie uploadera?"
IV, gdyby dobrze działał, byłby całkiem fajny bez żadnych dodatków,
a po drugie, na shacku nie miałem konta.
seek & destroy
Skontaktuj się z nami