Close

Strona 361 z 371 PierwszyPierwszy ... 261311351359360361362363 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 601 do 3 610 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Ale nie zostalo to jasno napisane z tego co pamietam. Mielismy dostac maka i popsuc system... Jak bym napisal "USA nie ma szans z polska" USA by przyszlo i zrownalo kraj z ziemia to czyna wina ? Ich ze odpowiedzieli, czy moja ze nie napisalem ze chodzi mi o konkurs w rzyganiu na odleglosc.
    Ja zrozumiałem co miał de Fresz na myśli pewnie dlatego, że nie jestem uprzedzony.
    Przecież tu nie chodzi o łapanie się za słowa tylko o to czy da się zepsuć.
    Napisał "dam Ci konto usera (nie admina) a ty popsuj".
    Oczywiście nie zaznaczył "nie wyjmuj dysku", "nie uruchamiaj w trybach serwisowych" czy "nie używaj walca".
    Przecież wiadomo, że popsucie dowolnego komputera przy fizycznym dostępie do niego nie stanowi większego problemu.
    Ja myślałem, że w naszej dyskusji taki poziom uproszczenia przekazu jest wystarczający. Okazuje się niestety, że to jakaś wojna i trzeba strasznie baczyć na słowa
    Pozdrawiam,
    Tomek

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Nie obawiaj się niczego, niektórym chłopcom mama dziś nie podała jeszcze lekarstw i majaczą...
    Słuchaj no chłoptasiu, jeśli masz mi coś do zakomunikowania, to śmiało, ale nie zza pleców i ogródkami.

Poza tym, jak Ci za ciężko znaleźć na temat EFI materiały w necie, to widać, że nie dorosłeś do funkcjonowania w społecznościach takich jak to forum i powinieneś bytować w jakimś odosobnieniu.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Apple care to tylko przedłużona gwarancja i pomoc techniczna? Czy coś w stylu NBD Della? Naprawa na następny dzień?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Słuchaj no chłoptasiu, jeśli masz mi coś do zakomunikowania, to śmiało, ale nie zza pleców i ogródkami.

Poza tym, jak Ci za ciężko znaleźć na temat EFI materiały w necie, to widać, że nie dorosłeś do funkcjonowania w społecznościach takich jak to forum i powinieneś bytować w jakimś odosobnieniu.
    Piekne.
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Apple care to tylko przedłużona gwarancja i pomoc techniczna?
    Tylko gwarancja i pomoc telefoniczna na trzy lata od zakupu komputera.
    Bujasz się normalnie z serwisem jak każdy.
    Pozdrawiam,
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Apple care to tylko przedłużona gwarancja i pomoc techniczna? Czy coś w stylu NBD Della? Naprawa na następny dzień?
    hehhe średnio dwa tygodnie w serwisie Do gwarancji Della to im daaaaaleko ( z całą sympatią do Apple)

Domyślnie

To akurat porażka. Czyli płaci się za przedłużenie gwarancji o 2 lata tylko (a biorąc pod uwagę, że i tak można reklamować w ciągu dwóch lat u sprzedawcy, to właściwie rok różnicy z apple care i bez - wiem że reklamowanie u sprzedawcy i producenta to co innego, no ale efekt podobny).

Domyślnie

@Henio Jawa
    Pan Tom nie mowil nic o uprawnieniach usera.
    Cytat Zamieszczone przez Tom01
    Bujdy na resorach. Podejmę śmiało zakład, że w ciągu max kilku godzin doprowadzę system do stanu wymagającego reinstalacji. Panu dam Maca i tego samego nie będzie Pan w stanie zrobić.
    Ja nie prowadze wojny, nie lubie tylko jak ktos uzywa idiotycznych argumentow i niedomowien, szczegolnie kiedy kazdy, minimalny blad z mojej strony badz niedomowienie bylo jak najchetniej wypominane. Jezeli twierdzimy cos z takim przekonaniem jak Pan Tom01 to powinnismy troche wiecej myslec.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matey3000 Zobacz posta
    Oj dziecinada.
    Dokładnie taka sama jak w drugą stronę. To nie są moje słowa, bo ja tak nie uważam.
    Cytat Zamieszczone przez Matey3000 Zobacz posta
    Dotknij pare razy gladzika w macbook'u, niech Ci ktos pokaze "mac multitouch gestures" i moze sie przekonasz.
    Nie przekona mnie, bo używam myszki.

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    Kurde, ja chyba jakiś inny wątek czytałem. Nie zauważyłem nigdzie stwierdzeń pod adresem użytkowników Win, że na używanym przez nich systemie nie da się w ogóle pracować, jest do bani, etc. Za to całe multum postów o "przepłacanym badziewiu", "durniach, którym marketing zrobił wodę z mózgu", "snobach", "nie da się na tym pracować" itd. pod adresem makjuzerów a i owszem.
    Chyba tak.

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    To zupełnie nieprawda. Maki całkiem często są kupowane przez ludzi, którzy w wielu kwestia chcą właśnie pozostać lajkonikami, np. jak skonfigurować firewalla, który antywir najmniej zamula komputer, dlaczego czasem sieć mi nie działa, jak się czyści rejestr, jaki score w benchmarkach ma mój procek na operacjach zmiennoprzecinkowych itd. Z moich obserwacji statystyczny makjuzer robi tyle samo głupich rzeczy, co statystyczny juzek Win, ino temu pierwszemu w znakomitej większości uchodzą one zupełnie bezkarnie.
    Ja nie piszę, że makjuzer robi tych rtzeczy mniej, a że jest ich dużo mniej procentowo w stosunku do windziarzy.

Iphone'a miałem. Ukradli i zamierzam mieć nowego, bo był bardzo fajny. Komputer muszę mieć PC+WIN, bo o ile się w ogóle da robić na macu to co robię, to na pewno nie będzie mi się chciało tego instalować, ale wątpię, że się da. W całym tym wątku, powtórzę raz jeszcze, chodzi głównie o to, że wybór platformy powinien być w zależności od potrzeb, a nie MAC bo jest najlepszy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    @Henio Jawa
    Pan Tom nie mowil nic o uprawnieniach usera.

Ja nie prowadze wojny, nie lubie tylko jak ktos uzywa idiotycznych argumentow i niedomowien, szczegolnie kiedy kazdy, minimalny blad z mojej strony badz niedomowienie bylo jak najchetniej wypominane. Jezeli twierdzimy cos z takim przekonaniem jak Pan Tom01 to powinnismy troche wiecej myslec.
    Czy naprawdę trzeba wszystko wypunktować i trzy razy sprawdzić, bo jak się zapomni o wariancie popsucia Maca przez przewiercenie wiertarką to argumentacja upadnie? Litości... jest chyba wystarczająco jasne że chodzi o popsucie systemu z poziomu użytkownika, zasymulowania sytuacji analogicznej do samoistnego rozkładu Windows przy normalnym używaniu. Choćby przeglądaniu niezbyt bezpiecznych miejsc Internetu.

Są dwie propozycje udostępnienia maszyn, chętnych do podjęcia rękawicy brak. Czy to nie jest wymowne?
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 17-11-2011 o 23:34
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Strona 361 z 371 PierwszyPierwszy ... 261311351359360361362363 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów