Szukaj
Może przestań się już kompromitować, OK? Jakim cudem Jejpl miałby używać technologii Intela wprowadzonej ok. 2005 r., pod koniec lat 90.? No chyba, że nie odróżniasz Open Firmware od EFI, ale to by mogło oznaczać, że Twoje wywody o "niebezpieczeństwie" używania EFI są równie dyletanckie...
Kurde, ja chyba jakiś inny wątek czytałem. Nie zauważyłem nigdzie stwierdzeń pod adresem użytkowników Win, że na używanym przez nich systemie nie da się w ogóle pracować, jest do bani, etc. Za to całe multum postów o "przepłacanym badziewiu", "durniach, którym marketing zrobił wodę z mózgu", "snobach", "nie da się na tym pracować" itd. pod adresem makjuzerów a i owszem.
To zupełnie nieprawda. Maki całkiem często są kupowane przez ludzi, którzy w wielu kwestia chcą właśnie pozostać lajkonikami, np. jak skonfigurować firewalla, który antywir najmniej zamula komputer, dlaczego czasem sieć mi nie działa, jak się czyści rejestr, jaki score w benchmarkach ma mój procek na operacjach zmiennoprzecinkowych itd. Z moich obserwacji statystyczny makjuzer robi tyle samo głupich rzeczy, co statystyczny juzek Win, ino temu pierwszemu w znakomitej większości uchodzą one zupełnie bezkarnie.
Bez obecności adwokata nie skomentuję![]()
I'm one of those bad things that happen to good people
Znow sie prezysz ? Juz sie chciales zakladac ze nie da sie Maka rozpierniczyc majac fizyczny dostep do komputera i wyszedles na glupca, starasz sie na owego wyjsc ponownie ?Jestes z Warszawy, jesli zaoferujesz 1000zl to moge ewentualnie zglebic temat i umowic sie na prezentacje osobista
![]()
Jeśli pominąć drobiazg, że nie udało Ci się odpowiedzieć na proste pytanie o sposób pokonania hasła na EFI, które wszystkie te Twoje wyguglane sztuczki czyni smętną klepaniną po próżnicy, to taaaaak, faktycznie ja wyszedłem na głupca. Na takie dictum nie pozostaje już nic innego, jak tylko potakiwać z politowaniem.
Hehe, marzyciel, najpierw zgłęb temat, ja łaskawie wpadnę i jeśli szoł będzie tego wart, postawię Ci piwo. BTW, fantastyczny sposób udowadniania "niebezpieczności" OS X – "zapłać mi, to się nauczę jak go złamać". Przecież ponoć to nawet dziecko potrafi...
I'm one of those bad things that happen to good people
Nie pochlebiaj sobie.
To nie on wyszedł głupca.
IMHO to Twoje przykłady były idiotyczne.
Założeniem było "popsucie" OSX z poziomu konta użytkownika a Ty wydłubałeś przykłady na kasowanie plików w trybie "single user". Równie dobrze mogłeś wymyślić sposób na przeniesienie dysku do innego komputera i skasowanie fdiskiem.
Jak dla mnie to Twój poziom wiedzy w temacie nie jest wart 1000zł niezależnie od tego jaką firmę prowadziłeś w USA.![]()
Pozdrawiam,
Tomek
Ale nie zostalo to jasno napisane z tego co pamietam. Mielismy dostac maka i popsuc system... Jak bym napisal "USA nie ma szans z polska" USA by przyszlo i zrownalo kraj z ziemia to czyna wina ? Ich ze odpowiedzieli, czy moja ze nie napisalem ze chodzi mi o konkurs w rzyganiu na odleglosc.Założeniem było "popsucie" OSX z poziomu konta użytkownika
d70s + N18-70 + N55-200
Heniu, nie badz nie milyJesli masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu to ja z checia przeznacze moja wygrana w obydwu zakladach na Twe lekcje nauki czytania ze zrozumieniem
A tymczasem zacytuje Ci skoro masz problemy z przyswajaniem
A jak okaze sie ze mozna bez problemu to dopiszemy 10 nowych zasad![]()
Ostatnio edytowane przez tomwidlak ; 17-11-2011 o 19:05
Ale o co chodzi z tym EFI? Co ponoć ma być możliwe do zrobienia? Czego mam się obawiać? Oczywiście na odległość, bo do domu nie wpuszczam hakerów!![]()
Skontaktuj się z nami