Close

Strona 432 z 705 PierwszyPierwszy ... 332382422430431432433434442482532 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 311 do 4 320 z 7042

Domyślnie

Narado, w prawym górnym rogu masz Witaj Narado, pod spodem, ostatnio zalogowany i pod spodem, żółtym kolorem - prywatne wiadomości. x nieprzeczytanych i razem X.
    Wejdź na te wiadomości i odczytaj.
    Mycza masz rację, właśnie sprawdziłem jak wróciłem do domu, Made in Thailand

Domyślnie

-"Poniżej to co zastałem podczas ostatnich zdjęć:"-
    Faktycznie masakra!
    Aż wierzyć się nie chce,to mój problem z D7000 to pikuś-"Pan pikuś"
    Dzień kolejny-aparat działa prawidłowo -paranoja się nasila
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadzeciarz Zobacz posta
    Dzień kolejny-aparat działa prawidłowo -paranoja się nasila
    Twoja puszka jest jak mój kamień żółciowy -czeka tylko żeby w odpowiednim momencie zaatakować
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    Twoja puszka jest jak mój kamień żółciowy -czeka tylko żeby w odpowiednim momencie zaatakować
    Witam
    słyszałem (czytałem ) ze pozbyłeś się kamienia . Mam tylko pytanie - udało się doprowadzić do stanu zgodnego z umową? NPS dał sobie z nim radę?
    Pozdrawiam
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Domyślnie

Rafał ale ja to chyba sam na niej operację przeprowadzę jak mi tak AF padnie jak u kolegi
    Szkoda będzie tylko drzewa
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzall Zobacz posta
    Witam
    słyszałem (czytałem ) ze pozbyłeś się kamienia . Mam tylko pytanie - udało się doprowadzić do stanu zgodnego z umową? NPS dał sobie z nim radę?
    Pozdrawiam
    Jak by serwis sobie poradził to bym nie sprzedawał (nabywca był świadom problemu -przy 18-105 i tak w przypadku mojej puszki można było olać problem, bo w GO się mieściło co trzeba).
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Oszczędny w słowach Awatar eBarciu
    Miasto
    Galway / Wrocław

Domyślnie

Witam
    czytam i czytam tego tasiemca i ciągle się Wam dziwię.
    Dlaczego nie załatwicie sprawy z walniętymi aparatami na drodze sądowej, wystarczy zebrać tylko 10 osób, oddać puszki do ekspertyzy przez niezależnego biegłego i złożyć pozew zbiorowy.
    Gwarantuje, że Nikon zwróci Wam kasę za walnięte puszki + wszelkie koszty zanim sprawa nabierze rozpędu. Im się po prostu nie opłaca walczyć, narobić sobie smrodu w mediach i przegrać.
    Póki co to jesteście tylko grupą jojczącą na jakimś tam forum, której Nikon w ogóle nie bierze pod uwagę i tylko od Was zależy czy przez następne miesiące będziecie złorzeczyć na swoje aparaty czy cieszyć się z rozwiązanego problemu.
    Tak na marginesie szczerze współczuje tym, którzy kupili ten szajs bo sam stałem przed wyborem D7000 czy D5100 i na szczęście wybrałem dobrze.
    zawsze jest czas żeby zacząć marnować swoje życie
    D5100 + N18-105. N35 f/1,8. N50 f/1.8G

Oszczędny w słowach
    Miasto
    wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eBarciu Zobacz posta
    Witam
    czytam i czytam tego tasiemca i ciągle się Wam dziwię.
    Dlaczego nie załatwicie sprawy z walniętymi aparatami na drodze sądowej, wystarczy zebrać tylko 10 osób, oddać puszki do ekspertyzy przez niezależnego biegłego i złożyć pozew zbiorowy.
    Gwarantuje, że Nikon zwróci Wam kasę za walnięte puszki + wszelkie koszty zanim sprawa nabierze rozpędu. Im się po prostu nie opłaca walczyć, narobić sobie smrodu w mediach i przegrać.
    Póki co to jesteście tylko grupą jojczącą na jakimś tam forum, której Nikon w ogóle nie bierze pod uwagę i tylko od Was zależy czy przez następne miesiące będziecie złorzeczyć na swoje aparaty czy cieszyć się z rozwiązanego problemu.
    Tak na marginesie szczerze współczuje tym, którzy kupili ten szajs bo sam stałem przed wyborem D7000 czy D5100 i na szczęście wybrałem dobrze.
    ciekawy i dobry pomysł, tylko że tu nie chodzi wyłącznie o kasę, jest fakt że d7000 ma bardzo dobre parametry i możliwości stad wielu go ma i wielu chce mieć, jak widać nawet z wadami i życiem w niepewności. Fakt że to pożądany szajs ... dziwne ale prawdziwe, co z tego ze nikon by oddał pieniądze? jak ludzie zostaną bez "ulubionej" puszki.

Domyślnie

Te 10 osób to jest jakieś ustawowe minimum?

Domyślnie

Jak by serwis sobie poradził to bym nie sprzedawał (nabywca był świadom problemu -przy 18-105 i tak w przypadku mojej puszki można było olać problem, bo w GO się mieściło co trzeba).
    Dziękuję... nie jest to dobra wiadomość. Cóż*nie świadczy to dobrze o połączeniu sprzęt - serwis. Ale spodziewam się niebawem nowych testów z Twojej strony po nowych nabytkach sprzętowych
    Pozdrawiam
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Strona 432 z 705 PierwszyPierwszy ... 332382422430431432433434442482532 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów