Witam
słyszałem (czytałem ) ze pozbyłeś się kamienia . Mam tylko pytanie - udało się doprowadzić do stanu zgodnego z umową? NPS dał sobie z nim radę?
Pozdrawiam
Jak by serwis sobie poradził to bym nie sprzedawał (nabywca był świadom problemu -przy 18-105 i tak w przypadku mojej puszki można było olać problem, bo w GO się mieściło co trzeba).
Jak by serwis sobie poradził to bym nie sprzedawał (nabywca był świadom problemu -przy 18-105 i tak w przypadku mojej puszki można było olać problem, bo w GO się mieściło co trzeba).
Dziękuję... nie jest to dobra wiadomość. Cóż*nie świadczy to dobrze o połączeniu sprzęt - serwis. Ale spodziewam się niebawem nowych testów z Twojej strony po nowych nabytkach sprzętowych
Pozdrawiam
Czy warto mijać się z prawdą?
Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
S.J.LEC
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami