Szukaj
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Dobra, a karty graficzne, pamięci, dyski twarde?
Też są robione wg projektu i z materiałów pobłogosławionych przez ś.p. Steve'a Jobsa?
Zresztą - projekt (w sensie kształt, rozmieszczenie ścieżek itp) może być wykonany specjalnie, ale w bajki o materiałach wyższej jakości to ja nie wierzę.
To jest dokładnie taka sama chińszczyzna jak pecety, inaczej nie byłoby problemów z takimi pierdołami jak pękające obudowy od laptopów. Tak, wiem - to zupełnie inna część, nie mniej jednak świadczy o poziomie wykonania całego komputera.
Maczki bronią się tylko jednym - systemem operacyjnym. Sprzętowo to jest co najwyżej średnia półka.
Czy to wygląda jak dysk do PC ?
Cóż. Pozwolę sobie tylko wymienić np.: pci, pci-e, agp, usb, ata, serial ata, scsi, dimm. A softowo np.: jpeg, tiff, postscript, mpeg, html itd. Procesory pominę. Standardy, których Apple nie stworzył a z nich korzysta(ł). Więc proszę o umiar. O, widzę, że ktoś już mie uprzedził...![]()
Próbuje Pan za wszelką cenę dopasować coś co będzie odpowiadało z góry założonej teorii.
Dlatego się nie rozumiemy. Niby dlaczego pozornie taka sama część elektroniczna może różnić się wielokrotnie ceną? Marketing Jobsa? Kiedy w technikum lutowaliśmy pierwsze dostępne cenowo mikrokomputery CA-80, specjalnie szukało się po sklepach lepszych wersji tych samych układów scalonych.
Przecież Pan jak wnioskuję Maca nie ma, nie wie Pan z czego ani jak zrobiony.
Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 10-11-2011 o 13:13
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Wiem, że to już pisałem, ale się powtórzę. Ten wątek jest EPICKI![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Skontaktuj się z nami